chuck cakmaktas1
profili

  • 30 kasım 2017 bekir bozdağ'ın açıklamaları

    içerisinde kemal kılıçdaroğlu için "bu kadar önemli görevlerde bulunan birisinin 'ben yanıltıldım' demeye hakkı yoktur" gibi bir utanmaz ifadeyi barındıran açıklamalardır. daha neler neler var misal kılıçdaroğluna münafık da diyor.

    buradan buyrun.

    azıcık akıl azıcık izan cumhurbaşkanı kandırıldık dediğinde bunu cumhurbaşkanına söyleyememiş kişi gelmiş kılıçdaroğluna bu şekilde saldırıyor. daha sonra editleyeceğim yine şu an elim ayağım titriyor daha fazla yazamayacağım.

    edit: bu açıklamaların üzerine söylenecek tonla söz var. bekir bozdağın fetöcülüğü var, yandaş gazetelerin manşetten iki gündür kılıçdaroğluna yönelik çok ağır hakaretleri var ki bunların üç buçuk durumundan geldiğini biliyoruz, zarrabın 24 peygambere yakarana kadar allaha yakarmasının mahkemede ete kemiğe bürünmesi var, azerbaycandaki haber sitelerinin bile bizimle alay etmesi var, varoğlu var. konuşacak çok şey var ama sıkıldık be. değil mi? valla ben çok sıkıldım. siz de söylüyorsunuz ya hepimizi korkunç şekilde aptal yerine koymaları artık dayanılır gibi değil. sadece bununla da kalsa iyi. eve gidip televizyonu açamıyoruz artık. her yerde çiğlik var vasatlık var. üniversitede okuyan arkadaşlar aldıkları eğitimden büyük umutlarla geldikleri akademinin halinden memnun değiller. bir şeyler yapmak isteyenlerin önüne koyulan taşlar gencecik yaşlarında bu insanları umutsuz ve biçare bıraktı. hem de en güzel en üretken çağlarında. çalışanlar iş yerlerinde eş dost kayırmalarını emeğin karşılığının alınamadığını gördükçe gelecekleri adına çocukları adına yaşlı anne babaları adına umutsuzluğa düşüyor. sokağa arkadaşımızla eşimizle çıkmaya korkuyoruz be ötesi var mı? daha uzatmayacağım her şeyi zaten biliyorsunuz birlikte yaşıyoruz. ancak benim diyeceğim bir şey var. bu karşımızdaki akılsız sağa sola saldırmalar falan bana zehirlenen haşerelerin sağa sola çılgınca koşuşturmalarını hatırlatıyor. görmüşsünüzdür muhakkak, bir düşünün o görüntüyü inanın aynısı.
    bu yüzden birazcık daha katlanmamız lazım buna, sadece birazcık daha. kısacık bir zaman kaldı ve bu süreçte "alaturka führerin mafya iktidarı" en ahlaksız şekilde saldıracak bize. buna dayanmamız gerek.
    ama neyle? bence ilkelerle.

    bu kısacık zamanda daha çok yuh artık diyeceğiz akıl sağlımız zorlanacak ohoooo daha neler neler hepsini hızlandırılmış şekilde yaşayacağız. bunlara dayanmak için şahıslara değil de ilkelere yaslanalım ve tüm bu kötülüklerin üzerine doğacak günü bu kez geçmişten ders alarak işçi arıların hassasiyetiyle hepimizin üzerinde uzlaşacağı ilkelerle kuralım. bugünler geçecek geçiyor hepsi birbirini satıyor işte artık önemli olan yarını nasıl kuracağımız ona karar verelim.