asansorde osuran adam6
profili

  • 1800 sandıkta muhalefetin görevlisinin olmaması

    benim gibi üşengeç, siyasetle işi olmayan biri bile sandıkta görev aldıysa bir zahmet bulaşın artık şu işe. normal şartlarda oy vermeye bile gitmeye üşenen ben, sabahın 5'inde kalkıp sandığımın başına gideceğim. rica ediyorum ömrünüzden 1 güncük ayırın da şu rezilliklerden kurtulalım artık.

  • 13 haziran 2018 incicaps rezaleti

    inci sözlük nedir ki incicaps ne olsun. inci sözlüğü bizden çalıp liselilere ve ilkokullulara peşkeş çeken serkan denyosuna da selam olsun.

  • biranın yanında iyi gidenler

    daha çok bira.

  • kadın yerine bayanı kullanan dil özürlü ataerkil

    "ben bir bayanım." kalıbını kullanan kadınlar da bu gruba dahil mi ?

    edit: "karşında bir bayan var." diyenleri unutmuşum. bu grup daha geniş.

  • kudurarak ölmemizi temenni eden bilim insanı

    baştan sona okudum. başlığı açan arkadaş zannımca götüyle okumuş paylaştığı yazıyı. hoş bu aşı karşıtı denyolara kasılan duyar türünden bir temennide bulunmuş olsa da gram sikimde olmaz çünkü hakediyorlar. aha ben temenni ettim buyur.

  • korna çalan motorcuya silah çeken maganda

    silah çekme kısmı olmasa ilk magandalık motorcuya ait. yola araba çıkmış adam de tedbir amaçlı yavaşlamış. trafik sana göre mı akacak lan sik kırığı derler adama. hadi neyse mevzu bitti, kornana bastın, tepkini koydun, geçtin gittin. daha ne diye dönüp dayılanıyorsun tanımadığın herife. adam biraz daha psikopat olsa bok yoluna gidecektin durduk yere. arabadaki yavşak silah çekmiş olmasa bu videoyu bırak yayınlamayı, geri dönüşüm kutusunun en dibine yollardın.