phromo5
profili

  • mühendislerin tıp okumadıklarına pişman olması

    arkadaşlar,

    bergamot, nordkonge ve bilimum troller, keciboynuzunun yan hesaplarıdır.

    aylar boyudur bu adamın tek amacı bir doktor-mühendis çatışması yaratmak. maalesef girdiği entry'lerde verdiği gereksiz ayrıntılara olan hakimiyeti( burada da rekonstrüktif cerrahiden bahsetmesi, jawline dolgu vs.) bu adamın yazdıklarının gerçek sanılmasına neden oluyor.

    karşımıza bie gün aylık 70 bin lira alıp mühendislere laf sokan dermatolog olarak çıkıyor, bir gün 50 bin lira alan yazılımcı rolüne bürünüp doktorların 8 bin lira kazanmasıyla dalga geçiyor. bir gün yatırım bankacısı, dıgerinde kurumsal şirkette mühendis.. bugun de plastik cerrah olmuş.

    kanmayın, entry de girmeyin lütfen.

  • türkiye'de filozof çıkmaması

    zımbalı bir tane var.

  • alarmı erteledikten sonraki 10 dakikalık uyku

    çok güzel fakat kalkacağınızı bildiğiniz için bir o kadar da kötü uykudur.

    fakat , bir de alarm çalınca düşünüp , lan bu derse gitmesem de kalmam bişey olmaz deyip geri yattığınız alarmlar var ya , dünyanın en güzel anları sayılabilirler.

  • ben alevileri sevmem diyen akademisyen

    düşünün ki işi arastirma yapmak , cocuklara birseyler ogretmek , adaletli bir sekilde vizeleri finalleri ve odevleri okumak olan bir akademisyen , acik acik ben alevileri sevmem , alevi demek kufur etmekten daha kotu gibi laflar etsin.
    ve dusunun ki bu serefsizin sinifinda alevi cocuklar olsun.
    ben boyle bi orospu cocugu biliyorum.

    edit : kim olduguyla ilgili ciddi sorular sorulmus. ataturk'e hakaretleriyle de bilinen birisi adini biliyorsunuz. hukuksal bir sorun yasanmasin diye detay vermiyorum.
    edit : bahsi geçen adamın net olarak " alevileri sevmem " diye bir yazısı da vardır fakat silmiş sanırım. zaten ss lerden er geç ortaya çıkar.

  • mustafa kemal paşa'nın haç nişanı takması

    (bkz: dinini) ...

    ıcinde yasa kocum. diye cevap verilebilecek iddiadir.ataturk'e saldiramazsin.