ilham perim yesil gozlu2
profili

  • hiç masanın hesabını ödeyip kalkan kadın olmaması

    kanka var be. vallahi var. hatunla ilk buluşmamız; güzel güzel yemeğimizi yemişiz, içkilerimizi içmişiz yani keyfimiz yerinde. şakalar hafiften edepsizleşmeye başlamış, karşılıklı iltifatlar ufak ufak yükseliyor derken tuvalete gittim. dönüşte garsondan hesabı hazırlamalarını istedim ve masaya geçtim. aradan biraz zaman geçince hanımefendi kalkalım mı artık diye sorduğunda hesabı istedim de gelmesini bekliyorum diye mırıldandım. ben kalktığımda hesabı ödediğini söyledi. çok utanmıştım yersiz bir şekilde.

    sonra ne oldu? birkaç ay daha görüştük ve ben görüşmeyi bırakmanın onun için daha iyi olacağını düşünerek kendisiyle yollarımı ayırdım.

    kıssadan hisse şu ki ödemeyin kızım hesap falan. o kız benim için ölüp biterken, ne istesem yapmaya hazırken ben ona ve bu karşılıksız sevgisine üzülmekten başka hiçbir şey yapmadım. sürekli hediye isteyen, götünün üstüne oturmayan, evde vakit geçirmekten hoşlanmadığı için saçma sapan kavgalar çıkaran bir varoşuysa bir yıl oldu aklımdan da hayatımdan da çıkaramıyorum.

    kıymet bilmiyor bazılarımız gerçekten. biliyorum meriç entrysi gibi oldu ama beyler böyle kızlar az da olsa gerçekten var ve kıymetini bilmek boynumuzun borcu.

  • her yıl tayland'a giden 30 milyon turist

    gençler sizin mistik yalanlarınızı sikerler. dünyanın en güzel siksokuymuş. bok gibi kokan sokakları sen beğeniyor olabilirsin ama tayland, bariz şekilde sübyancıların mekanıdır. ladyboy falan hikayelerine hiç girmiyorum bile. tabii ki 30 milyon da bunlara gitmiyor ama kimse kimseyi kandırmasın. phuket güzel, masaj güzel ama oraya giden sübyancı almanlardan nasıl şikayet ettiklerini bir de kendilerinden dinleyin isterseniz.

    adamlar gecelik mecelik değil, bildiğin haftalık insan kiralıyorlar ve bunların bir kısmı çocuk. kendiniz aptal olabilirsiniz ama insanları sizin kadar aptal sanmayın.

    hangover bir komedi filmi, gerçekler komik değil.