muhamdelal eblettin6
profili

  • apartmanda köpek besleme yasağı

    "corgim var, biraz sesli ama sevimli hayvanlar. geceleri tutturdu mu havlıyorlar da ama bir insanı uyandırma ihtimalleri pek az."

    benim sese uyanma eşiğim seni ilgilendirmez, psikolojik tedavi gören bir insan mesela bir kez uyandı mı geriuyumayabilir ve toparlaması haftalarını alabilir. senin sahte köpek sevgin yüzünden eziyet çekmek zorunda değil.

    hasta olan var, bebeği olan var, sadece sessiz uyumak isteyen var. ayrıca o hayvanları 4 duvar hapisaneye kapatınca elinize ne geçiyor anlamıyorum.

    bir de hayvan düşmanı pislik deniyor. apartman ortak yaşam alanıdır arkadaşım. müstakil evinde istersen 100 tane köpek sok evine.

    bir de devam ediyor bak ne yazmış:

    "ben de bunu öğrendiğimden beri sabah yürüyüşlerinde köpeğimin dışkılarını poşete koyup bunun paspasına atıyorum."

    ne acayip insanlarsınız. ben gece havlama duymak istemiyorum, nasıl kendi çocuğumu sıklıkla uyarıp sustuyorsam sen de köpeğini ya susturursun ya da yapamıyorsan taşınırsın müstakil eve.

    not: evcil hayvansız günüm geçmedi bu hayatta, müstakil evde yaşıyorum.

  • 11 ocak 2019 range rover&toros kazası

    bu kadar vergi yükü ile yazık oluyor insanlara. güvenli ve sağlam araba herkesin hakkı olmalı.

  • bedelli askerlik

    ben gittim siz de gitmezseniz kamu malına zarar veririm diye tehdit edenler olmuş. güzel kafalar. uzun dönemler de 12 ay boyunca kamu malına zarar mı versin? ne hırs dolusunuz arkadaş, ne gözü dönmüşlük bu. bunu diyen adam karısına da döver, hesap tartışmasında birilerini de bıçaklar.

  • bir kadına verilecek en güzel hediye

    pandora isimli markanın reklamının yapıldığı başlık.

    şimdi bu reklam ile ilgili bir kaç eleştirim olacak, açılın.

    1-) biz erkekler mal mıyız? size bir ipucu gönderdi diye o ürünün fotoğrafı ve kadının kendi fotoğrafı var. o kadar malız yani daha hassas daha enteresan ipuçlarını bilemiyoruz, böyle havallanındaki follow me arabaları gibi tabelalarla yönlendirilmeye ihtiyacımız var.

    2-) kadınları "bu yılbaşında istediğinize sahip olun" diye iğrenç kapitalist oyunlarınızda kullanmayı bırakın. olay bu mudur? erkek alır, kadın tüketir şeklinde midir? çok ayıp, ve çok basit.

    3-) toplumun genelinde bu tarz yönlendirmelre arttıkça, toplum sağlığı, bireylerin psikolojik sağlıkları bozulmaktadır. belki de bazı evliliklerin, arkadaşlıkların bozulmasına bile sebep oluyorsunuz.

    yukarıdaki eleştriler, para kazanmayın kardeşim demek için değildir, kapitalist bir düzendeyiz, elbette reklam yapacak ve para kazanacaksınız ancak; bu kadar basit, kadını beyinsiz bir tüketim aracı, erkeği beyinsiz harcamacı/kasa gibi gösteren reklamlardan uzak durunuz.

    marka değeriniz gözümde çok düştü.

  • bedelli askerlik

    askerliğini yapmayanlar sokağa çıkamaz hale gelsinmiş. lan hırsızlar, tecavüzcüler, bebek katilleri, çocuk istismarcıları, hortumcular alayı sokakta volta atıyor sesin çıkmıyor, bedelli bekleyen adama goygoy yapıyorsun. nasıl bir kıskançlık, nasıl bir çekemezlik varsa artık.

    not: zengin mengin değilim, evim barkım var, kefeye bir kredi daha ekleyip diğerlerini ödemeye devam edebilme şansı için bedelli yapacağım.

  • dağ evi + orman + göl

    eğer bir arkadaş grubu ile toplanılmış yer ise, akşama içlerinden biri ölecektir.