wardaddy colier3
profili

  • ekşi galatasaraylılar etkin whatsapp grubu

    eskiden bir gruba girmiştim bu mu emin değilim, arkadaşlar gruba giren herkesten bi marş söylemesini istiyorlardı bende marş falan bilmediğim için ezberlemekle falanda uğraşmadım, söylemedim yani, sonra üst düzey egolu arkadaşlar gruptan çıkarmıştı. amacım, galatasaray gündemini yakından takip etmek, dönerse iki sohbet muhabbet falan yapmaktı ama arkadaşlar kendilerine hard holiganlar arıyor galiba. ilk defa bir gruptan çıkarıldım o da tuttuğum takımın whatsapp grubu oldu, böylede enteresan.

  • en muhteşem seks pozisyonu

    laptop’u yatağın üzerine koyup, sırtüstü uzanıp, peçeteyi 30-35cm uzunluğunda, 2-3 kat olacak şekilde adonis üzerinde penisin başladığı yerden gögüs kafesinin başladığı yerin tam ortasına serip, video’nun en sevdiğiniz dakikasına alıp işe koyulmaktır. dikkatli olunması gereken bir pozisyondur, 1-2 kere dikkat dağınıklığı sonucu çeneme, sakalıma zımbalamışlığım vardır.

  • mesajınız var yeşili

    2 günlük yazarlığım süresince 5-6 kere yanan yeşildir. girdiğim bir entry’de sık alkol aldığımdan bahsetmiştim, hiç tanımadığım düşünceli bi kardeşim bana içmemem konusunda, sağlığımın daha önemli olduğu konusunda güzel bi mesaj göndermiş sağolsun hala güzel insanların var olduğunu hatırlatmıştır.