sultaniyegah2
profili

  • arabasını valeye vermeyen tip

    bırakın valeyi, otoparkçılara bile verilmez dediğim olaydır.

    geçenlerde kızılay'a gitmiştim. yakın olsun diye özel otoparklardan birine verdim aracı. adamlara veriyorsun anahtarı içeriye park ediyorlar aracı. çıkışta ise otoparkın dar girişi önüne at hırsızı ve her yeri dövmeli bir tip arabasını bırakmış iken, benim arabayı getirecek olan diğer barzo dip gaz yapıp otoparktan çıktı. dövmeli barzonun arabası ve otoparkçı barzonun kullandığı benim arabamın arasında 3-4cm kalmıştı arabayı durdurabildiğinde. ulan hayvan, ne yapıyorsun? kime neyi ispatlıyorsun? arabanın freni az kötü olsa önü dağılmıştı!

    iyi yapan ve desteklediğim tiptir vesselam, haklı sebepleri vardır. dünya malıdır, çok da şey yapmamak lazımdır belki ama gereksiz risk sevmeyen tiptir ayrıca.

  • erasmus'un yasaklanması gerektiği gerçeği

    ilgili yazarın erasmus ile yaşadığı kuyruk acısı bu değişim programına adı verilen gerçek erasmus’a kadar gidiyor, bu çok belli.

    son açtığı/yazdığı üç başlık erasmus hede höde. la bu erasmus size ne etti ?

    edit : ayrıca bu erasmus’un çok da güzel bir kitabı vardır, ‘deliliğe övgü’. açın okuyun, kafanız açılsın biraz. ama bakın deliğe övgü değil, deliliğe övgü. nitekim ilk okuduğunda yaran, ama maalesef anlamlı bir yanlış okuma ortaya çıkabilir. cevat kelle istanbuldan bildirdi.