nuristayn2
profili

  • ölüm anına eşlik edecek müzikler

    müzik faşistini de ilk kez gördüm.
    bunun ibnelikle ,entellikle ilgisi yok.
    müzik zevki, müzik kültürüyle alakası var.
    bazen dilini bilmediginiz şarkilardan bile büyük keyif alirsiniz. sözlerini anlamasanız da ruhunuza, kalbinize dokunur. duygularınıza tercüman olur. buna müziğin evrenselligi diyoruz işte.

    benim parçam da anathemadan gelsin.
    internal landscapes
    uçaga bindigimde kulakligimi takip mutlaka dinlerim bu parçayı. valla o an uçak düşse, huşu içinde giderim öte aleme.

    ı could say that ı was peace, ı was love, ı was the brightness… ıt was part of me…

  • sabire meltem banko

    efenim sabire meltem banko, twitter'ın canlı yayın uygulaması olan periscope'tan takipçilerine yayın yaptıktan sonra programı kapatmayı unutup yatıyor. yaklaşık 5 bine yakın takipçi, hanim kizimiz uyurken çıkardığı sesler üzerine uzun süre yorum yapiyor.
    horlama, osurma ve sayıklama seslerini kaydeden kullanıcılar videoyu youtube dahil pekcok yerde paylasiyor. durumu gecte olsa fark eden banko daha sonra baglantiyi hesabindan siliyor. ekşi sözlükte hakkinda yapilan yorumlari mahkeme karariyla sildiriyor. habire götten zarto başlığı da dahil. mahkemelerde yillardir süren yüzlerce dava varken jet hiziyla karar aldirip entry sildirmesine sözlük yazarlari tepki gösteriyor. o sildirmekten bikmiyor, sözlük ahalisi yazmaktan. zira sözlükte entry sildirmek sözlük yazarları için bir savaş ilanıdir.
    sonuc olarak sabire entry sildirdikce bu olayi her gecen gün yeni birileri öğreniyor, osuruk olayi daha çok duyuluyor. oysaki elleşmese zaten unutulup gidecek.