fransizmakyaji4
profili

  • durduk yere insanın aklına gelen replikler

    -hüznümün üzerine ağırlık koymam lazım di mi ama? yani, vakitsiz bir gözyaşı olmasın diye muhtelif duygularımıza kas yapıyoruz.(ömer)

    - sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. çünkü bizzat ben, yarım kalmış bir niyetim. anlamlarını bilmeden sevdiğimiz şarkılar var ya, işte biz öyleyiz. sesin kıvrılıp büküldüğü yerde ıslanıyor gözlerimiz. hayat, sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer. (yusuf)

    -öyle bir gülümse ki zamana işlesin.(yusuf)

    yeditepe istanbul

  • evli olup flört etmeye çalışan erkeğin amacı

    şerefsizliğini tescil ettirmektir. allah bilir boşanmak üzeredir.

  • evlenince seni çalıştırmam diyen erkek

    farkına varmadan bir benzeri ile bir akrabamın evlendiği erkek. biri cumhuriyet savcısı diğeri hakim. evlendikten sonra çalışmanı istemiyorum, benim maaşım bize yeter diyor. bizim kız da seni bırakırım mesleğimi bırakmam deyip boşanıyor.

  • tunceli hayvan barınağına mama gönderiyoruz

    cihan beyin sokakta besledikleri ve barınakta bakımını üstlendikleri için aylık mama ihtiyacı belirlenip alt başlığında kedi maması, köpek maması, saman vs.diye belirtilmesi ve kampanyanın bir aylık mı, üç aylık mı ihtiyacı gidermeye yönelik olduğu bilgisi verilirse kampanya daha hızlı, daha faydalı ve daha etkili olabilir.

    tanıma gelirsem ; içimizi ısıtan canlılar için bir kampanya.