jealousydb8
profili

  • 29 aralık 2023 diyanetin cuma hutbesi

    türk mitolojisi diye bir şey var ve orada ağaç süslemek yer alıyor. bunu birçok kaynak yazıyor. türklerde ölümsüzlük sembolü olması ve inanışa göre tüm insan ırkının türediği ağaç olması nedeniyle kutsal kabul ediliyor akçam ağacı. biz de “türk” ulusu olduğumuza göre, sorun yok.

    komşularımızın camlarını ışıklandırması, yeni yıl için süslemeler yapması, belli başlı yerlerde, insanların önünde mutlulukla fotoğraf çektirdikleri süslü ağaçlar olması benim çok hoşuma gidiyor.

  • mehmet özat'ın vatandaşlar tarafından yakalanması

    hatay’da yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği emlak bank konutları’nın müteahhidi olan firari mehmet özat, ankara’da bir alışveriş merkezinde yakalanmasıdır. elini kolumu sallaya sallaya geziyormuş. o arada bazı gazeteciler de yeniden cezaevine girmek için bavul topluyor. hanımlar size de helal olsun. avm içinde görüp, park yerine kadar takip etmişler ve sonrasında da polise teslim etmişler.

    link

  • gülşen'in istiklal marşı yorumu

    sonuçta marşımızı okuması için gülşen’e rica edilmesinin ve onun da kabul etmesinin bir nedeni var. bence çok doğru bir seçim olmuş. çünkü bu “kadın” korkmuyor.

  • tansu çiller denince akla gelenler

    daha önce yazdılar mı bilmiyorum ama bu kadın sanıyorum g20 zirvesinde, toplu resim çekilirken, bill clinton‘nın yanında resme girebilmek için tüm politikacılara omuz atacak gö..m gö..m billciinin yanında yerini almıştı. tüm dünya medyasının maskarası olmuştu. çocuktum. evde ben utanmıştım. aklıma geldi şimdi bile sinir oldum. 80’ler kuşağı olarak nelere maruz kaldık yaa!

  • kişinin 20 yıl önceki haline söylemek istedikleri

    o iğrenç sirkette 13 yıl kalma. “ben senin abin sayılırım. seni düşünüyorum. daha iyisi yok. zaten bulamazsın” diyenlerin suratına tükür!
    kendi kararını kendin ver. başkasından icazet alma. bu senin hayatın seni aptal!!! gibisinden sözler.

  • kısa saçın en çok yakıştığı kadın

    annem. saçları hep küt kesilmişti ve röfleliydi. kemoterapiden sonra döküldü o da son 5-6 sene hep kısa tuttu saçlarını. zaten her anne gibi çok güzeldi. bir süre resmini de koyayım siz karar verin. toprağın bol olsun anneciim. görsel

  • harvey weinstein

    envai çeşit ünlüyü taciz etmiş evet zaten tipinden de pislik akıyor ama şimdiye kadar aklınız nerdeydi? kariyeri inişte olan ashley judd ve zaten pek bir kariyeri olmayan rose mcgowan konuşmadan, zaten kariyerinin zirvesinde olan ve olay büyüyünce konuşmaya kadar veren kadınların hiçbiri başta konuşmadı. sırf paralarına para, söhretlerine şöhret katmak için, o arada da adamın gücünden yararlanıp 3-5 ödül toplamak için sustular. bir hem cinsleri olarak hepsinden utanıyorum. hepsi iğrenç, ikiyüzlü, pislikler. bu arada matt damon bu adamın sapıklıklarını yazacak ny times haberini 3-5 yıl önce yayınlatmamış. onun da kariyerine kaldığı yerden devam etmemesi gerekir. gwyneth paltrow geri zekalısı, daha çok gençmiş taciz edildiğinde, aşık shakespeare gibi iğrenç bir filmle ( ki yapımcısı bu adamdır) nasıl oscar alacaktın başka türlü? peki aldıktan sonra adamla sarmaş dolaş neden poz verdin madem seni çok gençken taciz etti? amy adams diye birisi bu adam olmasa asla kendine bu rolleri bulamazdı. cara delevingne o fare suratıyla manken olması ayrı düşündürücüyken nasıl birden aktris oldu? büyük bütçeli filmlerde nasıl baş rol oynuyor? meryl streep zaten kariyerinin zirvesindesinde bir sözüyle her şey çok farklı olurdu neden sustu? tabii 150 kez oscara aday olmayı tercih etti. hepsi benim gözümde aynıdır. dünyanın ne kadar kokuşmuş bir yer oldugunu da bir kez daha bize gösterdiniz. teşekkürler.

  • naim süleymanoğlu

    birisi yazmış "içine kapanık, asil bir insan" diye. çok doğru. doping yapmaktan spordan men edilen insanların adı spor salonlarına verilir, küfürbaz, gençlere kötü örnek olan futbolcular kovuldugu takıma geri çağrılır, naim süleymanoğlu gibi nazik ve başarılı insanlar da köşelerine çekilip kimsenin aklına gelmez. halbuki türk spor tarihinin tartışmasız en başarılı sporcusudur. inşallah iyileşip, eski sağlığına kavuşur.