nunavut2
profili

  • masterchef türkiye

    yok artık. az önce şapka takan kızıl saçlı bir kadını 3 evetle geçirdiler. kadın 2 yemek yapmış. birini evde yapıp gelmiş. evde yaptığı normal semiz otu yemeği. hiçbir özelliği yok. yarışmada yaptığı da saçmasapan bir köfte. kadına hangisini değerlendirelim diye sordular. nasıl böyle bir ayrıcalık yapabildiler. değerlendirilmesi gereken orada yapılan yemek değil mi. ve süre tutuluyor yemek yaparken. buna rağmen kadının evde yaptığı yemeğe oy verdiler. yemek de normal tencere yemeği. kadına hangisini seçelim diye sorulunca kadın da düşünüp ve yaptığı köftenin tadına karar verildiği an bakıp 'tamam köfteyi değil semizotunu değerlendirin' dedi. köftenin tadı çok kötüydü çünkü. bu nasıl saçmasapan bir yarışma. tamam tam yarışma değil şov programı ama bari adaletsiz olmayın.

    ek: emel denilen kişi semizotunu orada yarışma sırasında yapmadı. ya evde yaptı ya da arkada yaptı. yani o anda yapılmış bir şey değil. ben sanki ev diye hatırlıyorum. emin değilim ev olup olmadığından yanlış bilgi vermeyeyim. zaten 5 dakikada yemek pişmez. 2 yemekle gelip içlerinden istediğini seçmesi istenip, değerlendirmeye alındı. yarışma anında (5dakika sürede) köfteyi yapmıştı. semizotunu sadece göstermek için yanında getirmişti. 2 yemekle gelmesi bile haksızlık zaten. kadının yemekle alakası yok. şov açmalı gelmiş zaten. ama 3 evet alması ve 2 yemekle gelmesi haksızlık.

    ek2: semizotunu arkada yapmış evde yapmamış. yarışmada sadece ısıttı yemeği. ama dediğim gibi 2 çeşit yemekle gelmesi ve ona 'hangisini seçelim' diye seçim hakkı vermek haksızlık. kadın köfteyi kötü yapmış, o an tadına bakınca anladı köftenin kötü olduğunu. ve semiz otunu seçin dedi böylece. kadın zaten 2 yemekle gelerek kendini garantiye almaya çalışmış. şov için gelen biri işte.

  • gülben ergen

    yıllar önce sanem çelik evli bir yönetmenle, kudret sabancı ile ilişki yaşamıştı. paparazziler yakalamıştı bunları otomobillerinin içinde.

    sanem çelik sonra sırra kadem bastı. yıllarca görünmedi. yurtdışına çıktı sanırım. ve sanem çelik'in sadece bir olayı çıktı. çok da önemli bir şey değildi zaten. ama bu kadın birden fazla olaya karıştığı halde hala buna bir şey olmuyor. burada acayip bir mantıksızlık var.

    ben sanem çelik'ten de nefret etmem. en azından rolcü ve sahte değil. olur öyle hatalar. bu tür işlerde suçlu 1 değil, 2 kişidir.

    ama gülben ergen farklı. bu kadın devamlı gülüyor. evet devamlı. yani sinir bozucu bir bitmek bilmeyen sırıtışa sahip. hep neşeli, hep pozitif, hep mutlu. acayip yapmacık, acayip sinir bozucu. ama içi, tam bir kaynayan kazan. şu uçankuş muhabirinin mikrofonunu almaya çalıştı hani. orada ki gerçek gülben ergen işte. bu o kadar belli ki. muhabire davranış ve ses tonuna bakın. oradaki hali, zaten yüzde yüz suçlu ve kötü niyetli olduğunu gösteriyor.

    bu kadında ses de yok. o çirkin sesle bu düzeye nasıl geldiği ise ayrı bir konu. neyi var bu kadının. böyle tipler nasıl bu kadar zirveye çıkıp uzun yıllar ordada kalabiliyor.

    bu kadının arkasında kimler var ki, bu kadar rezilliğe rağmen hakkettiğini alamıyor. yani siyasetçiler mi var nedir. ve kaç kişi bunlar. bu çevreyi nasıl yapmış. ne yapmış da bu çevreyi elde etmiş. ben asıl bunu merak ediyorum. nasıl her defasında sıyrılabildi. bunda ki sıyrılma yeteneği ancak siyasilerde olur. ya da medya patronlarında.
    bu kadının lafına bakıp da bunun dediğini
    yapanın da ayrı bir çıkarı mı vardır nedir. yoksa kim bunun dediğini yapar ki. mal mı bunlar.

    umarım tamamen silinir.