huzursuzordek2
profili

  • olcay şahan

    daha dün bu pozisyonda ki temas nedeniyle veli'yi oyundan attıran çok şerefli snejder'ın yaptıklarını profesyonellik bağlamında değerlendiren galatasaray'lıların konu farklı bir takım olduğunda ana avrat sövdüklerini görmemizi sağlayan futbolcudur.

    çapınızda, karakterinizde eksi değerlerde.

    edit: snijder'in pozisyonunda ki temas videodan da çok rahat anlaşılabileceği gibi 3 parmağın ucuyla gerçekleşmiş bir temastır, sakatlanacak yada zarar görebileceği hiç bir şey yoktur. o maçın başlığı ekşi sözlük'te bulunmaktadır. pozisyonla ilgili galatasaray'lıların neler yazdıkları konuyu profesyonelliğe nasıl bağladıkları ekşi sözlük'te bulunmaktadır.
    olcay'ın pozisyonunda ise olcay'ın suratına atılan bir yumruk bulunmaktadır, surata atılan yumruk var ve galatasaray'lılar bunun kırmızı kart olmaması gerektiğini yazabilmekteler. aynı kişiler 2 satır sonra tiner yazar, efendileri beşiktaş ile dalga geçemeye çalışır vs.
    gerçekten çapsızsınız.

  • beşiktaşlı ağlaklığı

    beşiktaş'ın isyanı hakemin nizami golünü iptal etmesi ve penaltısını vermemesi nedeniyledir. çıkan kartlarla alakası yoktur.

    bunu bile bile gelip buraya "yalan" söylemek karaktersizliktir. bu karaktersizliğin nedeni onu yetiştiren ana babasından kaynaklanır. gelip buraya yalan söyleyip ananızı babanızı tartışmaya açtırmayın.