bencetuzkokar2
profili

  • melih gökçek

    dünya tarihi böyle bir istifa sürecinden geçti mi hiç gerçekten merak ediyorum. melih değil zannedersin istifa melih ediyor.

  • sözlükçülerin karşılaştığı efsane yobazlıklar

    konya'ya gitmiştim 10 yıl oluyor nerdeyse.
    iş ziyaretine gittiğim için takım elbise var üzerimde yani öyle paçoz bir halde de değilim. beklenen taksi istanbul'da olmadığı için bekle bekle gelmedi tabi. en son dolmuş geçiyordu dur dedim şansımı deniyim. ortama göre japon bir turist olduğum her halimden anlaşılıyor tabiki.
    hocam şurdan geçiyor mu dedim? geçer kardeşim dedi. sakallı bir abimiz olduğu için hocam lafı hoşuna gitmişti tabi. oh dedim kaptık 10 puanı. stres yapıp "şurada inecek vardı kaptan" şeklindeki hatırlatmalara gerek yok, bu adam beni kapının önünde bile indirir bu gazla diye düşünüyorum.
    ayakta 7 - 8 erkek var bütün koltuklar dolu yalnızca bir tane 2'li koltukta tek başına çarşarflı bir kadın oturuyor. bende haliyle gidip oraya oturdum. oturmaz olaydım... kadın sadece gözleri görünen o kıyafetin içinden bana bir bakış attı zannedersin kucağına oturmadan önce göğüslerine doğru turnikeye kalkıp dudak çeperine bir tatlı seda bıraktım. aramıza bir hışımla çakma olduğu içine koyduğu pembe naylon aynadan belli olan louis vuitton çantasını aramıza sokmasın mı, fin hamamında bir defasında kilitli kalmıştım ve tam olarak aynı his olduğuna karar verdim.
    ilk şoku üzerimden attıktan sonra ayaktaki abilere baktım. hepsi murat başoğlu'nun yeğenine baktığı gözle bana bakıyordu yani kazara tekne dalgalansa ben kadına değsem... ertesi gün konya'nın sesi gazetesindeki hıncal dilipak'ın köşe yazısını hayal ettim "o saatte bekar bir adamın orda ne işi var"
    ikinci şokuda atlatmak ümidiyle en iyisi önüme bakayım dedim ki şöför arkadaş sultan filminde bulut aras'ın türkan şoray'ı kestiği gibi dikiz aynasından kısa ve net bir bakış attı "geldik kardeş in dedi"
    bittabi gelmemiştik ama inmenin tüm dünya halkları adına barış ve mutluluk getireceğini anlamıştım.