everything interesting2
profili

  • kadınların araba kullanırken yaptıkları hatalar

    gördüğümüz;

    yol boş. belli bir hızda gidiyorsunuz. birden bire frene basıyorlar. bakın trafik yok. yola biri atlamıyor. yandan bir şey yaklaşmıyor. çukur yok.

    onun düşündüğü;
    *dün gece*

    - aşkım n'yapıyorsun
    + metin'in doğum günü işte bitanem, içiyoruz sap sap takılıyoruz.
    - geç yazdın da merak ettim
    + ya öyle muhabbete dalmışız pantolon askıdaydı telefonu duymadım bir şey yok yani

    *o an*
    dur bi' dakika lan, pantolon neden askıda!!?
    (frene asılır)

  • playerunknown's battlegrounds

    bir oyunun çok satması, insanlar tarafından sevilmesi -ki görece bir kavramdır bu- fiyatını eleştirme hakkını tüketiciden almaz, sayın dingil.

    benim bilgisayar başında geçirdiğim toplam süre hafta içi maksimum 3, hafta sonu da 3 - 3,5 saat. senin olmayabilir ama benim zamanım kıymetli. oyunlar da benim için olmazsa olmaz değil. stres atıcı, kafa dağıtıcı bir alternatif. steam, origin kütüphanem üniversite zamanında alıp şu an çürümeye yüz tutmuş oyunlarla dolu. o yüzden bana burada fiyatlandırmayı anlatacak en son dingil, pardon kişisin.

    sana fiyatlandırma, arz - talep ile ilgili bir şeyler anlatmak isterdim ama, başlık amacından sapmasın. özetle; olması gereken fiyatı h1z1'dan bir tık yukarıda bir aralıktır.

    tanım; paranın nasıl zorluklarla kazanıldığını bilmeyen, zamanın değerinden bir haber; ruhu belki de kendi ergenlerde tarafından fiyatı savunulan, başarılı oyun.