ferli kerli2
profili

  • behzat ç.

    (bkz: rabia naz vatan) cinayetini konu olarak işlemesini beklediğim dizidir, umarım senarist burayı okuyordur.

  • 15 eylül 2017 izmir'de köpeğe saldırı

    ben diyarbakırlı olsam bu çocuğu kimseye bırakmam arayıp bulup bir şekilde hesabımı kendim görürdüm. çok kötü bir görüntü, gençler bir çok saçma sapan şeyler yapabiliyorlar, gençliktir eyvallah dersin ama bu resmen canilik olmuş.

    ilk önce burdaki isimlerden facelerine baktım, petkim de çalışıyormuş, petkime başvuranlar olmuş, petkim twitterdan bir açıklama yaptı petkimofficial twitter adresinden görebilirsiniz, firmaya yada taşerona bağlı değil demişler, çok inandırıcı değil bence, bu saatte kimse o kadar çalışanın içinde naim var mı yok mu bilemez, hele ki taşeron şirket personelini hiç bilemez, daha çok detay için twit attım.

    zanlının face i zaten futbol başlığına dönmüş, sokan sokana, bir tane yengesinin mesajını gördüm, ona videoyu attım, bu görüntüdeki yeğeninizse ailesine söyleyin diye,

    yanda sırıtıp bişey yapmayan tip de hdp sempatizanı, hdp nin hdpgenelmerkezi twitter adresine videoyu ve tiplerin face adreslerinin bulunduğu entry i gönderdim, aliağada geçen bu olaydaki zanlılar sizin partiliniz görünüyor yazdım.

    sözün özü, bu tipleri toplumsal olarak dışlamazsak cezasız kalacaklar, bu çok açık, bu yüzden herkes bu tip olaylarda elinden gelen dışlamayı yapmalı. mesela o gerçekten bir petkim çalışanı olsaydı petkim in başta youtube ve ekşi sayesinden haberi görüp firmaya haber verenler sayesinde haberi olmuştu. çok büyük ihtimalle de işine son verilirdi. sosyal medya sayesinde yaşadığı yerde de ifşa oldu, bir daha sokak hayvanlarına selam vermeden geçeceğini sanmam.

    bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun. hz. ali.