cenazede gulen adam3
profili

  • mülteci güzellemesi yapan satılmış akademisyenler

    günün en çok entry girilen başlıklarından biri olmasına rağmen neredeyse günün hiçbir saatinde gündemde görünmedi bu başlık. işte o çok özgürlükçü, bağımsız, muhalif ekşi sözlük ve yönetimi budur fazlası değil.

  • ilk buluşmada ikea'ya gitmek

    olayı yaşamış biri olarak birkaç kelime de ben etmek isterim. sözlükte boşboş takılıp mesai saatimin bitmesini beklerken birden mesaj kutumun yeşillendiğini farkettim. çok önceleri yazdığım bir entry ile ilgili bir soru yöneltmiş kendisi bana. kısaca açıklayıp cevapladıktan sonra yazdıklarım hoşuna gitmiş olmalı ki ordan burdan muhabbet açıp sohbeti uzattı biraz. kullandığı kelime ve hitap biçimlerinden kız olduğunu hemen anlamakla birlikte bozuntuya vermedim hiç. gel zaman git zaman numaralarımızı verip whatsapp üzerinden gün içinde daha çok konuşur olduk. mesajlarda alttan alta maddi durumum ve işimle ilgili bilgi almaya çalışan sorular yöneltti. iyi kazanan bir beyaz yaka olmama rağmen bunu saklamaya çalışmamakla beraber olabildiğince açık etmedin.
    birgün yine laflarken kahve içme teklifinde bulundum kendisi e. kabul etti tabi hemen. yeri sorduğunda forum bornova teklifinde bulundum. birkaç dakikalık bekleyiş sonrası bunu metro girişinden aldım ve yürümeye başladık. görüntüsü whatsapp profiliyle baya bir alakasızdı. ağzını yaya yaya konuşması giyim tarzı falan derken 3-4 dakikada kendisinin bir gold digger olduğunu anladım. üstelik görüntüsü de pek hoşuma gitmemişti. fakat yine de beni hakedip etmediğini, benimle param için mi yoksa karakterimden ötürü mü birlikte olmak istediği merakı sardı aklımı ve işte o hayat kurtarıcı fikir geldi aklıma. birkaç lüks mekan önünden pas geçince nereye geçicez sorusuna ikea yanıtını verdim. o an yüzündeki ifade görülmeye değerdi. birkaç saat boyunca somurtarak oturduktan sonra kalkıp gitti ve ben de midpointe gidip bir keçi peynirli antrikot gömüp evin yolunu tuttum. eve vardın mı diye koftiden bir mesaj çakayım dedim ki beni whatsapptan engellediğini farkettim. işte o an ne kadar dahiyane ve isabetli bir karar vermiş olduğumu anlamış bulundum.

  • pınar protein süt

    (bkz: sırada reklamlar)
    almayacağız ulan almayacağız başlığını diriltmeye çalışmayın artık.
    (bkz: #pınarürünleriboykot)