toroslardir benim yurdum3
profili

  • vardal caniş su

    (bkz: ayda'yı kurtaran kişiye kızan kadın)

    herkesi kendi gibi sapık düşünceli zanneden sorunlu kişi. dikkat çekmek için yazdıkları tam bir utanç vesilesi. bunları yapıp ortalığa salan anne babaya da buradan selam olsun.

    edit: gerçek adı canan su vardal imiş.

  • düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması

    bu başlığa yazılmış acınası bir takım entry'ler fosforlu kedi gözü gibi kılavuzunuz olsun.

    - "yoo, ben hala kapılmadım, eki eki eki" veya
    - "bekliyorum kızlar, kapın beni" veya
    - "halen kapılmadığıma göre yanlış önermedir" veya
    - "beni yeni kaptılar, ama siz arada yoklayın" veya
    - " kim demiş onu yalan demiş ben varım daha" veya
    - "sevgili kızlar son düzgün adam olan beni kapmak için tünelden önceki son çıkış"

    gibi zırvalıklar yazan malak kardeşlerim: "düzgün erkek"ten kasıt siz değilsiniz. bu ucuz ama cidden çok ucuz cümlelerinizle kendi bilincinizdeki değersizliğinizi gözler önüne seriyorsunuz. kapılacak bir erkekten çok ciğerci önünde yalanan kedilere benziyorsunuz hatta. acaba biri acıyıp birkaç parça yemek ikram eder mi diye bekleşiyorsunuz. bu kadar gurursuz olmak sizce "düzgün erkek" özelliklerinden biri midir?

    düzgün olduğunuza dair inancınızı sorgulamak üzere biraz ilişki tecrübesi edinin diyeceğim ama mümkün değil gibi. tavsiyem dürüst olmanız. kendiniz gibi bir erkeğin arzu edilmeyeceğini kendinize itiraf edin, nerede hata var acaba diye sorgulayın. kim bilir, belki bir gün şirinleri bile görebilirsiniz.

  • türk kızlarında artışa geçen feminizm modası

    (bkz: modern zaman hastalıkları)
    (bkz: feminizmin baskıcı ve sansürcü olması)
    (bkz: pozitif ayrımcılık/@toroslardir benim yurdum)

    az sonra feminizm aslında eşitlik istiyor diyen yalancı feministlerle, feminizm hakkında hiç bir şey bilmedikleri halde sallayan meriçlerle dolacak burası. bilen de, bilmeyen de kafa göz yara yara tezahürat yapacak.

    edit: hele şu "kadınlar olmadan donunuzu bulamazsınız" tayfası yok mu... bu mudur feminizmin gerçek derdi? erkekler çoraplarını kendileri bulurlarsa kadınların sorunları bitmiş mi olacak? erkek arkadaşınızdan yüz bulamayıp gelip buralarda saçmalıyorsunuz açıkçası.

    kadınların sorunları var ama sorunu olan kadınların hiçbiri feminist elit-kaymak tabakadan değil. mesele şudur: türkiye'deki kadınların sorunları feministlerin eline bırakılmayacak kadar ciddi sorunlar, tıpkı türkiye'deki tüm insanların sorunlarının akp'nin arka planlı, chp'nin amaçsız politikalarına bırakılmayacak kadar ciddi olması gibi.

    edit2: bu başlıkta da görebileceğiniz feministleri itici yapan bazı özellikler:
    1- ağızları çok bozuktur. bu yolla kızgın olan haklı olandır gibi bir okuyucu algısına oynarlar.
    2- tartışmalardaki yaklaşımları utandırma taktikleri kullanma üstünedir. başka çareleri yokmuş gibi.
    3- başlığı açan yazar, üniversite hocalarının pozitif ayrımcılık yaparak erkek öğrencilere düşük not verdiklerini anlatmış. feministlerde tık yok, hak mücadelesini bunun gibi aşağılık equity sağlama yöntemlerini görmezden gelerek mi sağlayacaksınız?
    4- entry başında çüklüler gibi zekaya hakaret kelimeler koyunca akıllı görünmüyorlar aksine terbiyesizlik yapmış oluyorlar. ayrıca mesela babanız da mı yok? ona da "hey çüklü" diye mi sesleniyorsunuz evde?
    5- feministler, eziklenen veya meriç olmayan tüm erkeklere düşmandırlar. hatta o da yetmez, feminist olmayan kadınları da her fırsatta aşağılarlar, cahil derler.

    bu gibi nedenlerden dolayı feministlerin ikiyüzlülüğüne karşı olmak insanlık görevidir. ama asla kadınlara karşı değil. çok farklı şeyler.