yongonimo3
profili

  • 4 ocak 2021 boğaziçi üniversitesi protestosu

    yok dhkp-c, yok sol fraksiyonlar yok ilk üç gün biz de destekledik malları da geldiğine göre dağılabiliriz bence. iq'nuz kaç acaba çok merak ediyorum 10 mu? oldukça heterojen bir öğrenci gurubundan bahsediyoruz, her yönelimden, siyasi görüşten, sosyal fraksiyondan insan elbette olacak orada. üç slogan, iki türkü duydu diye sonuna kadar haklı direnişi terorist ve ayrılıkçı ilan eden kalın kafalara bak hele! ülkenin en köklü ve iyi okullarından birine şu yapılanı hazmedip içselleştirebiliyorsan, hak ettiğin gibi yönetilmektesin zaten de olan bize ve ülkenin geleceğine oluyor. bıktırdınız gençliği, bitirdiniz, köşeye sıkıştırdınız, prangaya vurdunuz! yeter ya yeter!!! bir zihniyet hem tarihi eserlerden, hem doğadan, hem insanca yaşamdan, hem eğitimden, hem özgür düşünceden, güzel olan her ama her şeyden bu denli korkup nefret edebilir mi ya??? aklım almıyor aklım!!!

  • yazarların takıntı boyutunda nefret ettiği ünlüler

    ay çok var hangi birini yazalım ki? ilk aklıma gelenler,
    (bkz: murat boz) iki yüzlü, acun amipi çapar surat.
    (bkz: ebru gündeş) tam bir varotik golddigger, pardon "anne"! zarrab bazlamasının biricik eski eşi.
    (bkz: gülben ergen) nam-ı diğer 32 diş gülben, kadın yıllardır yapmacıklığın kitabını yazıyor resmen, evli erkeklere olan zaafıyla başı dertte.
    (bkz: şeyma subaşı) açıklamaya bile gerek yok, iki kelam edeyim yine de: hipsterlığa terfi etmiş varotiklerden ama en önemli vasfı acunun çocuğunun anası olması, dini bütün bir party girl.
    (bkz: fatih terim) konuşan takoz.
    (bkz: eser yenenler) offf allahım tam bir gereksiz! ne iş yaptığını anlayan beri gelsin! kadrolu acun yancısı, gördüğüm en sevimsiz şişko.
    edit:
    (bkz: mustafa ceceli) mü'min çapkın. bir zamanlar romantik şarkıların beyaz atlı prensiyken, eşini aldatıp, ferrari yamultan bir hacıya dönüşmesi uzun sürmemiştir. ay dede suratlı yandaş!
    bonus: burak-fahriye ikilisi, kendilerini türkiye tarihinin en itici ve alaman çifti seçmekte bir beis görmüyorum. işleri güçleri poz, kerkenez gibi geriniyorlar etrafta.
    default olarak gelenler: bu listede değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez, misak-ı milli sınırları içindeki en ama en itici tipler tabii ki,
    (bkz: rte)
    (bkz: nihat doğan)
    (bkz: arda turan)
    son söz: yalnız olmadığımı bilmek çok güzel, ben de kendimi iflah olmaz bir hater sanıp hayıflanıyordum.iyi ki varsınız ahahahaha!

  • özlem kumrular

    şu kadını savunanlar bile var ya, ne desem boş! sığırın biri de demiş ki hayvanseverlerin tepkisini çektiğine göre esaslı hatun. keşke baban peçeteye boşalsaydı da senin gibi bir kımıl zararlısı dünyaya gelmeseydi. ülkenin güya aydın-merhametli-vicdan sahibi olması gereken akademisyeni bile bunu yapıyorsa yurdum düz adamı neler yapmaz? yok ya, ne okumuşundan ne cahilinden bir bok olmaz bu ülkenin. neymiş apartmanı kokuyormuş! yani bir köpeğin hayatı madamın apartman kokusundan daha değersiz, sıçayım senin oturduğun apartmana.* umarım bu yaptığının bedelini öder, vicdansızlık cezasız kalmayacak ki, yarınlara dair umudumuz olsun. bekliyorum...