kanatlikofteler1
profili

  • 1 eylül 2017 türkiye rusya basketbol maçı

    1 eylül cuma akşamı 21.00 da ülker arena da oynanacak 12 dev adam için turnuvanın açılış maçı.

    bayram sebebiyle salonun %100 dolacağından emin değilim, ancak yine de büyük bir seyirci desteği olacaktır. tam bu sırada grup maçları neden ankaraya verilmedi sorusu aklıma takıldı, ankara seyircisi bayram seyran dinlemez giderdi sanki o maçlara neyse.

    boby dixon sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkartıldı ve 12 kişilik kadromuz şöyle;

    pg : kenan sipahi, doğuş balbay
    sg : sinan güler, furkan korkmaz, melih mahmutoğlu, göksenin köksal
    sf : cedi osman, erkan veyseloğlu
    pf : barış hersek
    c : semih erden, sertaç şanlı, furkan aldemir.
    koç : ufuk sarıca

    kadromuz zayıf ancak koç'umuz güçlü ve güven veriyor. karşımızda ki takıma göre 12 oyuncuyu da doğru yerde kullanacağından eminim. bunu bu sene beşiktaş'ta dar kadro ile yaptıkları ile gösterdi.

    rusya maçı özelinde konuşacak olursak; rusya çok geniş ve uzun oyunculara sahip, shved önderliğinde yarı sahada çok iyi hücum ediyorlar,

    taktik olarak ufuk sarıca biraz spoiler verdi. oyunun büyük kısmında rusya'nın oyununa ayak uydurmaya çalışacağız zaman zaman 2 pivot ile sahada olacağız gibi duruyor ancak özellikle shved kenerda iken rusya'nın sevmediği tam saha oyunlarını oynayarak tempoyu yukarı çekmeye çalışacağız gibi duruyor, rusya'yı yenmenin yolu yüksek tempoda yatıyor ancak milli takım bunu 40 dakika oynayamaz bu yüzden ara sıra vites artırarak maçı lehimize çevirmeye çalışacağız.

    başarılar 12 dev adam.