rubiks cube4
profili

  • kaçta yatarsa yatsın sabah 7'de kalkan insan

    bu insanın sabah 05:30 versiyonuyum. erken saatte uyanip söyle etrafi izleyip sehrin boşluğunu sessizliğini algilamak feci mutluluk veriyor. keyif insani olmanın sonucu olabilir bu.

    mesela şimdi isci servisleri insan taşıyor, fırindan sabah 5:55 6:10 gibi kepek ekmegi çıkiyor. henüz kopekler ulumuyor veya martilar ciglik cigliga uçuşmuyor. sadece kumrular ve firinciların sesi var. evin önündeki dev cinarin arkasindan gökyüzünün her rengine sahit oldum. her seferinde oldukça keyiflenirim, keyiflendikce unuturum seni.

    sahiden dünya keşke böyle sessiz olsa da hiç hatirlamasam seni.

  • sevgilinin ölmesi

    öleceğine başkasıyla görmeyi tercih ederim. net.

    (bkz: yaşamak)

  • ramazanda yemek yeniyor diye dizi seti basmak

    keske bi afet olsa hicbirimiz kurtulamasak veya topraklarimiza atom bombasi atilsa da coluk cocuk komple telef olup yeryuzunden silinsek...

    hititlilerin corumlulasarak yok olduguna kahrolan herkesin yukaridaki çözümümu dusunmesinde fayda var. saglam bir temizlik sureci, degerlendirmek lazim.

    batisindan dogusuna saygisiz, hosgorusuz, katil, hazimsiz kisaca iğrenç bir toplum olmaktansa arazisinde yuzyillar boyunca ot bile bitmeyen toprak parcasinda cansiz kalmak en guzel cozum.

  • kemal kılıçdaroğlu

    dün yaptigi güzel bir şeyi paylasmak istiyorum sizlerle. tunceliden elazığ'a geçerken kovancılarda durup seçim burosuna gitmiş kovancilarin da agir akpli bir ilçe olduğunu not düşeyim. iki gözü yıllardır görmeyen kulağı da duymayan dedem bile akp'li. dün kılıçdaroğlu kendi seçim bürosunda pek kimse olmayinca akp nin seçim burosuna gitmiş kalabalik bayagi sasirsa da misafir etmiş tanismislar biraz sohbet edip konvoyu ile elazığ'a geçmiş.

    * bizim ev chpli ve akrabalarimiz sürekli bize kilictarin usaklari der. gram abartiyorsam gidin dedeme kılıçtara mi oy veriyorsun diyin sinir krizi gecirisini görün. kurani kerimin yarısını ezbere bilen anneme munafik ilan etti chpli diye.

    dün aksam dayim aradı dediklerini de aynen yaziyorum "ne kadar efendi adammis, hepimizle tek tek tokalasti sikintilari not aldı, tertemiz konustu gitti. ben bu adam için sizinle çok kavga ettim çok dogru söylüyorsunuz birileri bize bagirinca hemen ona esir oluyoruz." dedi. ilk kez oy kullanan üç kuzenim ile konuştum onlar chp diyordu da ateşli akp savunucusu dayim bile sırf bu davranışı için fikrini degistirmis.

    iktidara iyi yuruyorsun kemal reis gönlüm hdpnin baraji gecmesinden yana olsa da basbakanligi senden baskasina yakistiramiyorum. ol da yuzumuz gülsun.