kararsizkek3
profili

  • çocuk istemeyen kadının psikolojik sorunlu olması

    herkes isteyerek çocuk sahibi oluyor ve o çocuklara öyle güzel bakıyorlar ki ülkemiz tımarhane gibi. arkadaşlarımla konuşuyorum ve çoğu yanlışlıkla hamile kalmış, sonra bu yanlışı 2. ye de yapmış birden iki çocuk sahibi, aşırı çocuk seven minnoş anne olmuşlar. daha korunmayı bilmeyen insanlar çocuk yetiştiriyorlar sen ne zırvalıyorsun? hamile kalmak oldukça basit bir şey, bütün memeliler yapıyor.

  • 5 senelik köpeğini mi kurtarırsın bir insanı mı

    elbette köpeğimi kurtarırdım. insanlardan o kadar çok kazık yedim ki iyilik yaptım karşılık beklemedim elbette ama kötülük yapmasaydınız bari. şu an bir kedim var kızsam bile yine gelip pati atıp kucağına al beni diyor. bunu hangi insan yapar? ağlıyorum gelir patileri ile koluma sarılır. insanın doğası insan olsa da ben oldum olası insanları sevmiyorum arkadaş. kedi köpek kuş fark etmez hepsi candır, kendi türümüzden daha yakındır.

  • susadığında musluk suyu içmiş efsanevi nesil

    çok kötü değilse hala musluk suyu içerim. insanın temel ihtiyacı olan suyun bu şekilde ticarete dökülmesi beni rahatsız ediyor çünkü. normal olan musluk suyu içmektir zaten. ama bizim insanımız "biz hazır su içiyoruz, sizde yok muuğ?" dediklerinde sınıf atladıklarını düşünüyor. damacanalar gerektiği gibi dezenfekte ediliyor mu zannediyorsunuz? ayrıca bekleyen suda zamanla mikroorganizmaları üremeye başlar. zaten sizin evinize gelene kadar güneşin altında, sıcakta bekliyor o da ayrı sıkıntı. eğer musluk suyunda insan sağlığını tehlikeye sokacak bir madde varsa duş alırken, dişini fırçalarken de başına bir iş gelebilir. tüm bunları geçtim vücudumuzun klora da ihtiyacı var. hazır su kullansanız da günde en az 2 bardak musluk suyu içmeniz gerekiyor. bu damacana su kültürü gereksiz ve sağlıksız.