yemeginicindencikankil2
profili

  • 2021-2022 üniversitelerin uzaktan eğitim ihtimali

    hala aşı karşıtları 3747273. dalga varyant filan deniyor. ya bunun bir sonu yok yok! geleneksel kampüs eğitiminin önemini nasıl 1366×768 bir ekranla kıyaslarsınız cidden hiç mi aklınızı çalıştırmıyosunuz? nasıl bomboş geçmiş üni yıllarınız ki böyle kafadan atıp tutuyorsunuz her şeyi. üniler açılmak zorunda bu kadar. bunu pedagojik olarak açıklama gereği bile duymuyorum o kadar bariz ki.

    edit: ve hayır internet tek başına bunu çözemeyecek çünkü kitabi bilgi üniversite içeriğinin %10'u bile değildir. kampüs ve genel okul ortamı bundan çok daha fazlası. bilişsel ve sosyal becerilerin akran etkileşimiyle şekillendiği belki de en güçlü domain. siz bunu bir ekrana sıkıştırmaya çalışıyorsunuz içinizdeki faşo öyle istediği için.

  • ateizmin azılı bir katil olduğu gerçeği

    işin en ilginç kısmı yukarıda öldürülen kişilerin öldürülmelerinin temel sebebinin ateizmi yaymak olmaması. bu katliamların ateizmle bir bağlantısı yok. aynı şekilde vegan da olabilirlerdi. o zaman veganizmin azılı bir katil olduğu gerçeği gibi saçma bir başlık açılır mıydı?

    edit: din savunucularının en çok kullandığı argümanlardan biridir hitler, stalin ve mao. adamların tek amacı kitlesel kıyımlar yaparak siyasi ideolojilerini yaymaktı. ateizm, yaymanız için insanları öldürmeniz gereken bir inanç değildir. bu ateizmin temel felsefesiyle bütünüyle çelişir.

    ha bir de lütfen "atayizler daha kötü o yüzden daha çok öldürdüler" gibi saçma bir mantıkla gelmeyin. kim daha güçlüyse o daha çok öldürür.