takintikis2
profili

  • bireysel olarak alınan ekonomik kriz tedbirleri

    suriye vatandaşlığına başvurdum.

    böylelikle masrafları sıfırlayacağım. ayrıca bedava sınırsız tel hattı hakkımı kullanıp millete dakikalık kiraya vereceğim, para yapacağım.

    vız gelir kriz.

    edit: özel mesajla göç idaresinin "suriyeli mültecilerin telefon faturaları ödenecek haberi" yalanladığını öğrenmiş bulunmaktayım. yani yine gol değil, krizde para kazanmak için başka bir plan yapmak lazım.

  • bes'den cayma hakkının kısıtlanması

    faşist istektir.

    kardeşim ben vergimi kaynakta kesilmesi suretiyle paşa paşa ödüyorum, sgk primlerimi sosyal devlet olmamız adına ve nimetlerinden faydalanmak için yatırıyorum. bireysel emekliliğe ihtiyacım yok ve istemiyorum.

    lan ben ne diyorum ya? neden açıklama yapıyorum ki?

    istemiyorum lan, zorla para vermek istemiyorum size! nedenim de canımın istememesi! anam mısın, babam mısın kardeşim sen ki bana para biriktirme terbiyesi vermeye çalışıyorsun? ben para biriktirmek istemiyorum. tüm kalan paramı biraya yatıracağım lan! size ne?

    bir de yok ekonomik dar boğaz falan filan. ben mi yaptım lan? bana ne? ben üzerime düşeni yaptım! bak güzel kardeşim ülkenin durumunu bu kadar düşünüyorsan eline en alt kademe beyaz yakalı çalışanının bordrosunu al, sonra git google'a "cengiz insaat vergi" yaz. sonra konuş!

    edit: aynı şeyi söyleyen iki paragraf birleştirildi. noktalama hataları düzeltildi. sinirden böyle hatalar oluyor, bir de ofiste osurdular beynim yandı.