the jack of clubs4
profili

  • kyk borçlarının silinmesi kanun teklifi

    afedersin de sokayim kyk borcunuza. silinecekse eger bir borc o da bu ulkede herkesi zorunlu gss adi altinda borclandirilan sey silinmeli. beyin tatile cikmis bu insanlarda.

  • koç üniversitesi rektörünün kızına şantaj

    rektorun kizi bir guvenlik gorevlisi ile evlenmis. kiz uyusturucu kullanirken kocasi yakalamis ve polise gitmekle korkutmus. sonra kiz babasinin danismanindan yardim istemis. danisman da mit olmak uzere her yerde tanidiklarim var ve onlar senin uyusturucu saticilariyla fotograflarin oldugunu diyorlar diyerek kizdan 1 milyon lira almis. ama ortamlarda suclu guvenlik gorevlisi dersiniz iste haberi okumadan. amk olayda en sucsuz kisi guvenlik gorevlisi koca.

  • ekşi itiraf

    cok acayip bir donem geciriyorum sozluk. kime merhaba desem ya evleniyor ya da evlilige giden yolda nisan yapiyor. sans eseri farkettim bir de bunu. en son 6 ay once ayrildigimiz ve beni 2 hafta oncesine kadar arayip ozledigini soyleyen eski kiz arkadasimin adini googleye yazdim. twitter kullaniyormus. bilmiyordum tabii. bir bakayim dedim yuzuk takmislar aile arasinda onu gordum. bir gulme aldi. sonra ondan onceki kiz arkadasimin adini yazdim google amcaya. bu sefer instagram hesabi cikti. sasirdim bilmiyordum oldugunu. tikladim bir de ne goreyim. o da nisan yapmis bu hafta. neyse dedim ondan oncekine bakayim. kesin o da nisan yapmistir diyordum ki cidden nisan yapmislar bu hafta onlar da. yok artik bu kadar da olmaz derken "olum dur bu sefer oncekini direkt arayayim nasil olsa kavgali ayrilmadik." dedim kendi kendime. telefonu nisanlisi acti. hehehe hayirli olsun dedim kapattim. bu nasil cenabetliktir derken bir geri daha gittim. evlenmis bu arkadas da. hem de kimle? ortak arkadasimizla. neyse daha fazla geriye gitmeye cesaret edemedim. velhasilikelam son 2 yilda kime selam verdiysem bu haftayi baya atraksiyonlu gecirmis. neyse ben de 24 kasim'da ogretmenler gunu indirimi ile gidip tek kisilik sinema bileti alayim bari.

  • cihat bizim dinimizde var rahatsız olmayın

    tamam kardes beni öldürebilirsin. ayipsin ya. saygi duyuyorum. ne de olsa dininizde var.