pink panther2
profili

  • kariyer.net'teki hiçbir firmanın dönüş yapmaması

    ik'cıların orospu çocukluğundan kaynaklanmaktadır.

    yine 31'ciler dadanmış buraya da, evet sende işe yarıyorsa sıkıntı kesin başkalarındadır, zaten dünya senin yaşamına göre şekilleniyor ve başka hiçbir tecrübe, torpil, orospu çocuğu patron vs. yok zaten. sırf iyi yalan söyleyebiliyor diye bir bok bilmeyen orospu çocuklarını alan orospu çocuğu ik çalışanlarını görmesem neyse diyeceğim de...

    alakalı alakasız başvuruların da sebebini az çok tahmin ediyorsunuzdur sanırım: alakalı iş de yok amına koyduğumun memleketinde. anasını siktiğimin alakalı ilanlarına başvuru yapıldığında bakılıyormuş gibi bir durum söz konusu değil.

    işe girmek için referans denilen orospu çocuklarıyla uğraşmak zorunda bıraktıran sistemin de ta anasını sikeyim. iki tane referans denilen orospu çocuğu işe alınmada en önemli faktör olacaksa ik denilen sikindirik departman niye var? referanslar beleş amına koyayım. imi biski islir di yipiyor ik bölümü değil mi(!)

    cv toplama, reklam işleri daha mantıklı, zira linkedin'de de excel dosyası adı altında mail toplamak için yaptıkları orosppu çocukluklarına şahit oluyoruz.

    neyse ya, çok sinirleniyorum şu tarz başlıkları görünce, hele de 31'cileri görünce iyice deliriyorum. çalışsaydın diyenlere de kafam girsin, çok biliyorsunuz amına koyduklarım. iş buldu diye kendini bir bok sanmaktan başka bir sike yaradığınız yok zaten.

  • kadınlardaki erkeklere makyaj yapma isteği

    (bkz: youtuber)

    bu arada bülbül çükü nedir yahu. istemsizce gülüyorum şu anda. hahhhahahahhahahah.