bulutslar4
profili

  • lisede edebiyat dersinden akılda kalanlar

    divan edebiyatında en çok gazeller karşımıza çıkar ve bunlar aşk kadın şarap konuları ele alınarak yazılır.

    imdi ürekler ırtılır vardı bir de

  • en son gerçekten mutlu hissedilen an

    eski sevgilimin koluna kafamı yaslamıştım , arkamdaydı , ikimizde uzanmıştık , o an dünyada kıyamet kopsa bana bir şey olmaz ben güvendeyim demiştim. o huzur , o güven , o bana bir şey olmaz hissi bana gerçekten mutlu hissettirmişti.

    sonra aldatıldım işte şu anda başkası ile nişanlı. haketmedim bunları

  • tatilya'ya gitmiş efsane nesil

    babamı bu konuda asla affetmiyorum asla ! kuzenim benden 2 yaş büyüktü , tatilya bizim yazlığa giden yolun üzerinde (bkz: d100 karayolu) üzerinde yer alırdı. babam benim yaşım tutmuyorken biricik yeğenini defalarca götürmüştür , gel zaman git zaman benim yaşım artık tatilyadaki şeylere binmeye yetecek hale geldiğinde babam yolu defalarca bahane edip beni götürmedi. işim var dedi. müsait değilim haftasonları babamı zaten cok az görüyordum. o da annen götürsün dedi oysa annem alışverişte yada arkadaşlarında veya bir etkinlikte olurdu. ben hic pes etmedim çünkü içimde babamın kuzenimi götürüp beni götürmemesinin verdiği hazımsızlık vardı. sonra bir gün gazetede tatilya kapandı yazısı görülünce anneme fırlatip ağlamıştım babam beni hic götürmedi diye. o günden beri 21 yaşımdayım hala babama yeri gelince laf sokarım sen zaten beni tatilyaya da hic götürmedin ama kuzenimi götürdün diye. kimse kusura bakmasın biraz sivri dilliyimdir.

  • lys 2017

    geçtiğimiz akşam saat 21 sularında açıklanmış ösym sınavıdır.
    vaktiniz varsa yaşadığım hayat darbesini anlatmak istiyorum. baştan söyleyeyim peçeteleri ve şukuları hazırlayın. yemin ederim başıma gelenleri anlatacağım sizlere. okursanız kendi faydanıza.
    (bkz: 11 temmuz lys şehitleri)

    ben bunun ygs 2016 lys 2016 sına girmiştim.

    ygs denemelerinde 20k yapıyordum. herkes umutlu bende kendime güveniyorum. kullandığım iki ilaç var. biri 8 sendir kullandığım dikkat eksikliği ilacım (bkz: concerta) ve sınav günü içmeyi unuttuğum tansiyon ilacım (bkz: dideral) .

    içmeyi unuttuğum için sınavda heyecan yaptım. tansiyonum yükseldi. concertanın da yan etkisi çarpıntıdır. doğal olarak combo etkisi oldu. sınav boyu kalp krizi geçirip ölmeyi düşündüm. sonuç 180k geldi. sınavın açıklandığı gün saçma bir şekilde saçlarımı boyattım kendime gelmek için her türlü saçmalığı yaptım. en çok ben çalıştım diye tüm sınıfı dağıttım. herkes kendi sonucundan çok bana üzülüyordu.

    ümidimi yitirmedim zaten başarılı bir öğrenci olduğuma inandığım için düzenli çalışmaya devam ettim okuldan 3 de çıkıyordum 5 de derse oturup 2 saat mola dahil 10 da çalışmayı bırakıyordum. gece insanı değildim. uykuyu severdim. sınav stresini bastırmanın en güzel yanı iyi bir uykudur.

    her neyse bu süreçte başıma bir tecavüz girişimi oldu. sokakta giderken deli biri üstüme atladı. korkudan ne yapacağımı şaşırdım ağlamak ve polisler gelene kadar bayılmak dışında başka bir
    çarem yoktu. 1 ay öyle böyle yinede çalıştım. düşünmemeye çalıştım. başarmak zorundaydım. 180k yı bir şekilde çekmeliydim. hedefim 30 bindi. tasarımcı olmak istiyordum.

    lys 2016 günü mat sınavına gittiğimde şok oldum. okulum kentsel dönüşüm arazisindeydi etrafta yüzlerce inşaat (bkz: esenler) , neyse dedim. sınıfa girdim. camlardan hava yerine toz giriyor. allahın belası bir kadın gözetmen* "ay çocuklar napcak yaaaa" diyerek baştan icime nifak tohumlarını ekti. umursmadım. koç burcu erkeğiyim ben dedim benden önemli hiç bir şey olamaz diyerek kendimi geçiştirirken sınav başladı. dershane denemelerinde 40 net mat yapıyordum. 21. soruda bir rüzgar geldi. yüzüm toz oldu. hamile gözetmen dizlerini dövmeye başladı. "ay cocukların sınavı gitti gitti cocukların sınavı vah vah" o an gözgöze geldik. ağladığımı farketti. sustu. göz yaşlarım optik forma değsin diye uğraşıyorum. allahım sınavım iptal olsun. bende kader diye bir şey yok. dedim. geometriyi 17-18 net yapan ben 10 soru yapıp çıktım.

    sonuç geldi 120k. matematikten 23 net yapmışım. çözdüğüm 21 soru ve sondaki iki integral sorusu. geometri 10 net. daha fazlası yapabilirdim. ama yapamadım.

    istediğim okula yerleşemedim. ailemin parası yok. babam ev kredisi ödüyor. ihtiyac bursu alırım diyerek %75 burslu bir okulda (bkz: bilgi üniversitesi) herkesin 2 yıllık sandığı endüstri ürünleri tasarımı bölümünü tek tercih yaptım. çünkü ben 4 sene boyunca o bölümü istedim. okul farketmez dedim. part time çalışıp 1.taksitlerimi ödeyerek hazırlığı bitirdim.

    ancak işten ocak ayında kovuldum. azıcık birikmişimle ödemeye devam ettim. babam da yardım etti. bu süreçte gün oldu telefonum üsgeçitten düştü ama yılmadım.

    neden mi

    çünkü inanmaya devam ettim. elinizden geleni yapmak başkadır ama elinden geldiğini yaptığına inanmak zordur. ben inanıyorum. yaptım.

    (bkz: elinden geldiğini yapmaya inanmak)