mertovic3
profili

  • kadir sağlam

    gözünün içine bakarak” dikkatli ol buradan çıkamazsın” diyen mert hakan’a bırak kırmızıyı sarı bile verememiş hakem. 15 dk uzatma da oynasan, takdir haklarını fener’den yana da kullansan, oosterwolde’yi ikinci sarıdan atmasan da yaranamazsın bunlara. ikinci yarıda göt korkusuyla pendik’e kırmızı ve/veya fenerbahçe lehine penaltı vermezse bir şey bilmiyorum.

  • felipe melo

    galatasaray'dan ayrılmasının üzerinden sekiz seneden fazla zaman geçmiş olmasına rağmen 40 yaşında çıktığı bir final maçının ardından birilerinin göt yangınının henüz sönmediğini bizlere kanıtlayan yetenekli futbolcu. sabredin lan biraz, iki gün sonra yine alev alacak ardınız.

    edit: 10 yılda bir ziraat kupası kazanan sığır gelip city'nin kupasını bize monte etmeye çalışıyor. aynı sürede kazandığımız kupalar da senin götüne girsin at kafası. sığır topluluğu amına koduklarım, laf da anlamazlar, utanmaları da yok.

    edit 2: üstteki fenerbahçeli arkadaş gece city’nin aldığı kupayı melo’dan sonra benim de götüme sokmanın hayallerini kuruyordu ancak sabah uyanır uyanmaz yazdığını silince benim ilk edit havada kalmış. neyse en azından biraz utanmaları varmış.

  • fb ve bjk'nın transfer döneminde güç kaybetmesi

    (bkz: hamza hocam sen misin?)