komikadam3
profili

  • 8 mayıs 2019 chp'nin genel seçim iptali başvurusu

    yapılması gereken bir başvuru idi yapıldı. başvurunun kabul veya ret edilmesinin dışında, bu hamle bizim burada bağırdığımız, çağırdığımız mantıksızlıklar silsilesi durumun resmiyete dökülmesi anlamına geliyor. hukuksuz bir kuruma hukuki olması gereken durumlar üzerinden itiraz ederek çok yerinde davranıyorlar. buda reddedilecek hukuksuzluk keskinleşecek. iktidar iyice zora sürüklenir iken muhalefet aynı ölçüde rahatlayacak. bu durum sadece bu seçim için geçerli değil, akp tarihinin en büyük hatasını yaptı. kamuoyu önünde açık açık devlet de irade de benim sizde trensiniz dedi halka.

    edit: suser bir arkadaşımız entry'nin ilgi görmesine binaen çok hassas bir konuda yardımımı talep etti. bir bakarsınız çok sevinirim.
    (bkz: uvey babasinin istismarina ugrayan cocuk)

  • parayı sizden bulacağız ateşleyin bakalım

    ön edit 2: seninle atışmak sadece benim karakterimi zedeler.

    ön edit: öncelikle ben it değilim terbiyeni takın. sana amaç para değil yazdım. amaç ve araç arasındaki farkı sen anlayamasan bile bu mecrada anlayabilen insan sayısı çok fazla. siyasi olarak bir açık bulmuş siyasetçi kullanacak tabi bir taşla iki kuş vurdu. amaçla iğneledi, araçla meramını iletti.

    manipüle ediyorsun! amaç para değil muharrem ince konuşmanın devamında '' bir yandan devletin gücüyle yapılan kampanya, öbür yanda milletin gücüyle yapılan kampanya. '' diyor. daha dün örtülü ödenekten harcanan paralar gündemdeydi.

  • aniden açılan taksinin kapısına çarpan motorcu

    motorların trafik kuralları farklı mı bilmiyorum ama sağdan araç geçilmez. bu durumda motor suçlu oluyor.