fuckerlove8
profili

  • bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar

    dediler ve ilk fırsatta iri memeli, protez tırnaklı, dolgu dudaklı, balık bakışlı kadına gittiler.

  • quentin tarantino denince akla gelenler

    (bkz: kan)

  • güzellik hariç erkekleri aşık ettirebilecek şeyler

    biri, "erkekler her seyden once biraz pedofilidir" demis. 40 kusur kisi de favorilemis. diyeceklerim bu kadar.

    (bkz: sen sevme ulan ayı)

    edit: entry'i silmis pezevenk. ss almadigim icin pisman oldum suan. sozlukte suan min 43 adet pedofili olan or*spu cocugu var ama ispatlayamiyorum. ss alan varsa paylassin pls.

    edit2: pedofildir yazmis.

  • ekşi itiraf

    oslo'yu guzel guzel gezerken trondheim aktarmali tromso ucagimi kacirdim. aptal gibi yanlis kapida beklemisim. hayir bu benim aptalligim mi yoksa checkin gorevlilerinina aptalligi mi anlamadim? bilette yazan gate ile ekranda yazan uyusmuyor. ucaga az bir zaman kala checkin yaptigim icin direkt bilete bakip kapiya kostum. baktim kapali, biraz bekledim. sonra aracla gezen 2 gorevli gecti, onlara sorayim dedim. bilete baktilar, telefondan gatei kontrol ettiler ve yanlis kapi dediler. lanet olasi noel diyorum artik kimse kusura bakmasin da boyle bir sacmalik yok. her yer kapali, info noktalari dahi kapali. muhatap bulamadim koskoca baskent havaalaninda. kimseye gidip bu ne alaka da diyemedim, adamlar da sasirdi. bugun baska ucus olmadigi icin de yarina tekrar bilet alip 1000 liradan oldum. bi daha noelde evden bile cikmam! ha kotu de olsa ileride gulerek hatirlayacagim bir ani olacak biliyorum. aslinda suan da guluyorum fakat, bu tatil mantiklari beni fena halde irite etti. aslinda sosyal hesaplarimda paylasip saglam geyik yapmak istiyordum ama ailem duyarsa telaslanir diye icimi buraya dokeyim dedim*

    edit:imla

  • düşün ki o bunu okuyor

    ayni gokyuzune baktigimiz surece ne kadar uzak olabiliriz ki?

  • mutsuzken yapılanlar

    bisiklet surmektir. bir donem yaptim ve gercekten iyi geldi. yeni yerler, yeni yollar, yeni insanlar ve yeni hayatlar kesfetmeyi de beraberinde getiriyor cunku.

  • boşanma oranlarının artma sebepleri

    baslikta yazanlar duygudan uzak ve sig kalmis. eminim bu tarz entrylerin sahipleri bekarlar ve hic evlenmemisler. ben anlatayim bir de...

    tanistigimizda birbirimize tam manasiyla asiktik. ask, hani o gozu karalik. o gelirdi, ben giderdim. yakin oldugumuz zamanlar da oldu uzak mesafe iliskisini de yasadik. hediyelestik, sevistik, gulustuk... filmler izledik, sarkilar dinledik, guzel yemekler yedik, gezdik tozduk...

    sonra mesele ailelere geldi catti. bok vardi sanki de evlenme karari aldik.ilk once ben onu annemle tanistirdim. dakika 1 gol 1. kadin demesin mi babanin hayali bu degildi, cocugun yaninda!!!
    ya bana ne amq babamin hayalinden. babamin hayal kurabildiginden bile haberim yok, senelerce ofkesinden baska bir seyini gormedim ki! ama soylemisti iste, o soz asla o agiza geri girmeyecekti, yalvarsam da kimse bunu unutmayacakti. yine asiktik ve evet bir seyleri birbirimiz icin tolere etmeye baslamistik.

    sonra ben onun ailesi ile tanistim ve evet bok varmis gibi evlerine yemege gittim, samimi oldum. guya beni sevsinler istedim. sonra ne oldu? babasi gozlerime baka baka "kizim olsa asla okutmazdim" dedi. var mi boyle sig ve cahil baska bir dusunce. (babama ettigim laflari hatirladim, sinirli bir insandi ama asla gelecegime mudahale etmedi, kararlarima zor da olsa saygi duydu.) bre adam ne demeye bana bunu soylersin? tut icinde nefretini, kusma! daha sonra bir de annesi basladi; oglumuzu cemaat icinden evlendirmeyi dusunmustuk ama o kendisi bulunca cok sevindik. biz aslinda hep kendisi bulsun istedik." y*rr*k bok he tamam.

    ee n'oldu? nerede bizim hevesler? hepsi kursakta.

    devamini az cok tahmin edebiliyorsunuzdur. aileler catistikca cocuklar doldu, cocuklar doldukca birbirlerine cattilar...

    ben cok iyiydim, o cok kotuydu demeyecegim. ıkimiz de sevdik, hakkini da verdik. ama ruh hastasi ailelerimiz, sevgiyi bilmeyen, baski icinde buyumus, evlenmis, yaslanmis ailelerimiz her seyi bok etmeye yetti de artti.

    her evliligin bir karakteri vardir tipki insanlar gibi. daha en basinda igneli sozlerle bu karakteri zedeleyen aileler ve artik durumu tolere edemeyen biz sevgi ve askin cok da bir anlami olmadigini, aslolanin aileler oldugunu dusunduk. siz oyle yapmayin. ailenizi arkanizda birakin ve onunuze bakin.

    bosandik. ben istemedim. bilen bilir, aylardir perisandim. ama o da gecti. evliligimizi bok eden biz ve ailelerimiz bosanma surecinde hic olmadigi kadar dayanisma halindeydik. evlilik hazirligimda yanima gelmeyen ailem bosanacagimi duyunca guya beni toparlamak, bana destek olmak icin cikageldi. yine annedir babadir candir ama sevgileri ayirt edebilmek gerek.

    simdi ben daha iyiyim, onu bilmiyorum. umarim o da iyidir.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    bu baslikta hakikaten dertlesecek biri bulunur mu? varsa kartal sahilde bekledigim veritaban kisisidir.