pazzo barbone2
profili

  • kadınların bir erkekte aradığı en önemli şey

    hayal ettiği yaşam tarzına yani çıkarına uygun özelliklerdir. para ve statü muhteşem ikilidir bu konuda.

  • türk erkeklerinin %98'inde kişilik bozukluğu var

    önermenizin amk dediğim önerme.

    evet psikolojim bozuk. kişiliğim bozuk mu bilemem ama madem %98 o da bozuk olsun.

    bakın şimdi madem ilişkiler bazında anlatılmış anlatayım. 1 ay oldu ilişkim biteli. 2,5senelik ilişkimin son 1 senesinde bırakın sevgilimle sevişmeyi, öpüşmedim bile hatta sarılmadım bile doğru düzgün. ki bu ilişki nişan yüzükleri alınmış, çeyizi, beyaz eşyası alınmış bi ilişkiydi.

    hani başlıklar varya bakire olmayan kadınla evlenmek, yok bilmem kaç erkekle yatmış, erasmus'a giden türk kızı bilmem ne tarzı, bakire de değildi, en az 4-5erkekle de yatmıştı, erasmusa gidip yabancı erkekler de yatmıştı ve ben bunları biliyordum.

    bozulan telini yaptırıp ona yenisini aldım. telefonunda fb açıktı yaptırdığımda. kendinden 10 yaş büyük bi erkek arkadaşına rus bi çocuk var bana too hot' sın diyip duruyor ayarlayabilsem ayların patlamasını yaşıycam üstünde diye anlattığını gözümle gördüm. fransız bi çocukla yatmak için iş üstündeyim diye arkadaşına yazdığını yattığını biliyordum. yabancı erkek hayranı olduğunu kendi cümlelerinde okudum. hani diyorlarmış ya cum bucket filan türk kızları. ya ne anasının amıysa seviyormusun sen sevmiyormusun? seviyordum ve evlenmek istiyordum. ama siz hala çomar olmakla ve kişilik bozukluğuyla suçlayabilirsiniz tüm erkekleri.

    2,5sene izmit beylikdüzü arası gittim geldim. pazar günü giderdim gece dönene kadar 2-3 olurdu sabah işe giderdim. elimden geldiğince hediyemi de aldım, yemeğimi de ısmarladım. ilişkim boyunca bir gün sen de gel kal gezelim yaşadığım yerde, burda kalırsın dedim gelmedi. ctsi gel istanbul, trafik vs gezer eğleniriz iki bira içeriz, akşam kalırız bi yerde pazar kahvaltı ederiz demedi bile bir kere olsun. ben ara ara ısrar ediyordum işte. yalan olmasın bir kere kadıköyde kaldık. abaza diyorsunuz ya hani. inanın istiyordum beraber kalmak. uyuyalım sarılalım istiyordum. seks diye tutturmuşsunuz, abaza diye, çomar diye. 1 sene öpüşmedim bile diyorum ya sadece sarılsam yeterdi.

    ayrılmak için bile gel konuşalım neticeye bağlayalım diye ayağına çağırdı mesela. bir kaç checkinini görmüştüm geçenlerde. kadıköy, beşiktaş filan. ispanya'ya gidecekmiş bir de gezmeye. anadolu yakasına bile gelmeyen buluşmaya, evden izin alamam diyen, gezmeye gidelim diyince hep sallayan insan. heralde nasıl bi gezi geçireceğini tahmin etmek zor değil yazmama gerek yok. kardeşi geçen gün yazdı mail atmışın rahatsız etme ablamı diyo. ağzını yokladım emin olayım diye burağın yanına ispanya filan diye evet, sen nerden biliyorsun dedi. bayağı şey biliyorum ben aslında dedim. senin bilmediğin şeyler de var filan diyo. gel de kafayı yeme şimdi. ondan sonra kişiliğiniz bozuk bilmem ne. ulan nasıl düzgün olsun. daha ne şekil katlanıp sevmek gerekiyor?

    annelere filan uzamış bi de bu konu. geçen yazdan teyze kızımın düğününden toplu bi fotomuz var. babam, annem, ben, eski kız arkadaşım, evlenen çift. iftar yemekleri oluyor evde vitrinde duruyor o foto çerçeveli. anne diyorum sakla şunu. güzel bi aileyle tanıştık, güzel bi kızla tanıştık, o akşam düğün akşamı geldi, sevindirdi bizi güzel bi akşam geçirdik. o fotoğraf güzel bi akşamın hatırası kimseyi ilgilendirmez diyo. bunu diyen kadın öyle elit, marjinal filan değil he. yaşça büyük olduğu için kardeşlerine baksın diye, tarlada çalışsın diye, ev işi yapsın diye okula bile gönderilmeyen, okuma yazma bilmeyen, bildiğimiz köyde büyümüş bi kadın. evet hala yetiştiren anneler mi suçlu? buyrun cevaplayın düşünüp. öte yandan bu hanımefendi hala instagramda fotoğraf silmekle uğraşsın. önce siz, size emek veren iyi kötü güzel günler geçirdiğiniz insanlara saygı duymayı öğrenin. ayrıldık oldu bitti hadi hoppala ordan oraya yapmakla olmuyor. sonra böyle %98 dilimlere daha çok ulaşırız. al beni de yaz benim de kişiliğim bozuk.

    hani derler ya anasını siktiniz diye. anasını siktik bu ülkede tüm iyi, güzel duyguların. ne vefa kaldı ne vicdan. hepimiz deliyiz artık tebrikler.