vivazera5
profili

  • mete gazoz'un tesla model y satın alması

    saçma sapan youtuberların daha iyilerini aldığı yerde gururumuzu kabartmış, ülkemizi temsil etmiş birinin aldığı arabadır. helali hoş olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullansın.

  • 24 ağustos 2019 ultraslan'ın fb'yi bitirmesi

    fener bitmiş. biraz önce bu haberi alıp bile tesislere koştum. herkes apar topar kaçmaya çalışıyordu. kulüp binasında birbirini ezenler vardı. futbolcular sözleşmelerini yırtarken eylem yapıyorlardı. ali koç'un mavi gömleği heryerinden yırtılmıştı. vay be dedim sadece bir taraftar grubu koskoca takımı bitirdi. eto da bitmiş, fener de bitmiş.

  • yunan kırmasına oy verenleri kınıyorum

    devam edin böyle. yunan dediniz komple karadenizli oylarını kaybettiniz. apoya yanaştınız kürt oylarıni almak için fakat hem kürtlerin hem de milliyetçilerin oylarını kaybettiniz. bu şekil hakaretlere devam ettikçe daha çok kaybedersiniz.

  • 2 nisan 2019 teşekkürler istanbul afişleri

    sorun yok adamlar teşekkür ediyor daha iyi birilerini seçtiğimiz için

  • 15 temmuz'da 1 hafta anma yapılacak olması

    ak parti ve hükümet 15 temmuzda başlanacak olan 1 hafta sürecek anma hazırlıklarına başlamış.

    aynı duyarlılığı 18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü hatta tüm şehitlerimiz için de göstermelerini dileriz. ülkemizin şehitleri sadece 15 temmuzdan ibaret değil.

    ayrıca arda turanın haberini ana ekranda gösterirken aşağıda ufacık bir altyazı olarak geçen şehidimiz bizim şehidimiz değil mi?

    hangi şehidimizin daha önemli olduğunun kararını nezamandan beri biz insanlar veriyoruz?

    edit:imla