cesur robert ford1
profili

  • binali yıldırım'ın ğ harfini anlamaması

    disleksi diye yutturmaya çalışmayın lan bunu. disleksi falan değil bu. disleksili olanlar kelimelerin nasıl yazıldığını bilirler ama yazarken yanlış yaparlar. "bu kelime nasıl yazılıyor yav, şunun üstüne şapka koyuyor muyduk ehuehueh" falan demezler. bu şahsiyet bildiğin cahilliğinden yazamıyor. sadece cahillik de değil mantıksal problemleri de var. karne günü "başarılar" yazıyor. ulan okullar kapanıyor, öğrenciler tatile giriyor neyin başarı dileği bu? adam her anlamda ofsayt.

    zaten disleksisi olsa çıkıp da tahtaya böyle yazı yazmaya girişmezdi. zaten yazmak zorunda da değildi. ya da illaki yazacak olsaydı da "kusura bakmayın bende disleksi var da yazım hataları yapabilirim." falan diyebilirdi. ama videoda görüldüğü kadarıyla ortada yazı yazmayı doğru düzgün bilmeyen ve bunun ne kadar abes bir durum olduğunun bilincinde bile olmayan cahil bir adam var ve cahil cesaretiyle atılıp yazı yazma girişiminde bulunuyor.

    ben bu adamın proje bir adam olduğunu düşünüyorum. gençliğinden beri bunun gibilerini birileri alıp dalaverelerle böyle üst kademelere getirdiler. yoksa bu adamda hiçbir açıdan itü gemi inşaatı kazanıp, bitirip bir de aynı bölümde yüksek lisans yapabilecek kapasite yok. kesinlikle büyük dalavereler dönmüş.