sehrekustu3
profili

  • tinder

    karı haklı amına koyim deleri daları ayırın orospu çocukları. hookupcı tdk sapığı bağlaç manyakları tinder'da aramızda dolanıyorlar çünkü.

    yaz kızım.

  • güntekin onay'ın galatasaray'ı bombalaması

    üst edit: dostum onlarca beyfendi mesaj attı %70i hakaret etti.

    ben hafta 7 gün 5 günü bükreş ve tirandayım, gün 24 saat bana yetmiyor. köpek gibi tırmalıyorum çalışıyorum. size yetiyorsa bir şey diyemeyeceğim, insanların ne düşündüğünün üzerine hayali ihracat yapamam, havada kalacak onlarca düşüncenizi buralara taşıyıp kendinize yazık ediyorsunuz, güntekin'in hiç umrunda da değil ayrıca neyi nasıl düşündüğünüz eminim :)

    bizde sözlük kullanıyoruz ama boş muhabbet için azcık kafa dağıtmak taşak yapmak için, böyle sizinkiler gibi amacımız yok, kusura bakmayın bunu dile getirince antipatik oluyorsam, yapacak bir şey yok. benim bu entryde hayat akıp gidiyor yakalamanız lazım diyerek bahsetmeye çalıştığım şey buydu.

    yani entrylerime bakarak bu sonuca ulaşmak yerine, "entrylerine baktım gerizekalı, sen de dünyayı kurtarıyormuşsun gibi rol kesiyorsun ama salak salak şeyler yazıyorsun" diyen kişilerin aklından şüphe ediyorum, hiçbirine de cevap vermedim zaten.

    entry: adam televizyonda 2 dakikalık eleştiri yapmış bizimki burda götünü yırtmış lan

    komiksiniz, ne geçti eline böyle tehditkar şekilde konuşarak ve 87 paragraf yazarak?

    hayatı biraz ciddiye alın oğlum ne galatasaray'ı ne güntekini aq hayat akıp gidiyo boşversene ya kimin ne söylediğini, ardından yapmak istediği algıyı falan

    güntekin onu demiş de millet galeyana gelecekmiş

    ya komik olma siktirol git allah aşkına işinize gücünüze bakın boşverin güntekini

  • ağlasanız da sızlasanız da katar'ı çok seviyorum

    arap sen içme bokunu çıkarıyosun.