tykhess2
profili

  • evde bozulan her şeyi kendi tamir eden erkek

    benim bu sadece son kelimeye kadın yazacaksın.

    geçen hafta 2. belki de 3.kez bulaşık makinesini tamir edip, banyo fayanslarına derz çektim. bunlar çocuklar uyuduktan sonra yapıyorum ki her hangi bir kırığa döküğe müdahale etmeyen babaları yaptı sansınlar diye. çünkü arabanın sileceğini bile değiştirmiyor. ustaya götürecekmiş. (çalışmalarımda youtube un rolü yatsınamaz.. sayesinde) ama yine de bir şey bozulunca bana geliyorlar.

    ayrıca çocuklara okul kostümü, eşofman vb. basit kıyafetler dikebiliyor, amigurumi oyuncak örebiliyorum. yine ayrıca mesleğim var, çalışıyorum. yaranabiliyor muyum, tabii ki hayır.

  • izmir'de bir suriyelinin iki genç kızı ezmesi

    ınsan başına gelmeden karakteriyle ilgili atıp tutmamalıymış. ırkçı olmadığımı sanırdım. uzaktan her milleti sevmek kolaydı ama dibimizdeyken bunu söylemek çok güç.

    ben denizdeyken sahildeki esyalarimın, havlumun üstüne rahat rahat oturan tiplerden, market çıkışında çocuğuna aldığım mamayı beğenmeyip bez al diyenden, para ver diyenlerden, sadece bedeni küçük geldiğinden üstelik bazılarının hatırası varken, olsun biri giysin ısınsın diye verdiğim kıyafetleri mevsimi degil diye sokaklara atanlardan, utanması, sıkılması, edebi olmayan bu milletten midem bulanıyor.

    gecmis olsun.