teroru lanetleyen yazar3
profili

  • 19 mart 2024 fenerbahçe'nin yılmaz tunç açıklaması

    adalet bakanı yılmaz tunç’un fenerbahçe’li futbolcular hakkındakı açıklamasının ardından fenerbahçe’nin yaptığı zehir zemberek açıklamadır.

    link

    edit: fenerbahçe adalet istemiyor kayrılmak istiyor diyen asıl adalet istemeyen arkasındaki siyasi güce güvenmiş hamsi beyinliler ortaya çıkmış. adalet isteseler kurşunu atan da bulunur, bu olaydaki futbol teröristleri de. siz ama fetö adaletine alışkın olduğunuz için 13 senedir kopamadınız o adalet sisteminden.

    tecavüzcü mü linçleniyor hayırdır ne kayrılmasından bahsediyorsun? bir futbol maçında linç girişimi var, sevindiği için linç edildi diye suçlu futbolcular mı oluyor? sevinmeyi kaldıramayacaksınız kadıköy’de de sevinmeyeceksiniz.

  • survivor 2024 all-star

    hilmicem’in şu an uyuşturucu bağımlısı gibi gözüktüğü yarışmadır.

    garip garip gülüyor, mimiklerini kontrol edemiyor ve en önemlisi yağmur yağmış gibi terliyor. başka hiçbirisi gram terlememişken, hilmicem’in gölden çıkmış gibi olması çok enteresan.

  • survivor 2017

    yeter be adem destekliyoruz seni ama bu kadar da hata üstüne hata yapılmaz ki.

    söyle gitsin direk adam gibi zaten 3 seçenek vardı onu söylemek istedim diye furkan'ı. ne eğilip bükülüyorsun, yok sabriye böyle istedi, yok onu korumak zorundayım.

    üstelik adamlar geçen hafta kendilerini sabriye için feda etmişken, sen burada sabriye gitmesin onlardan gitsin diye abuk subuk şeyler diyorsun. yeter be adem.