quasiromantic3
profili

  • haydarpaşa numune hastanesi doktor rezaleti

    arkadaş çok fazla film izlemiş. bence kırmızı bölge yetmez, istersen hastanı helikopterle hastanenin çatısına indir, sağlık ekibi de orada hazır kuvvet beklesin, helikopter yere değer değmez seferber olup hastana ilk müdahaleyi yapsınlar. çünkü en acil hasta seninkisi.

  • #pınarürünleriboykot

    (bkz: bir troll ağlıyor gözleri yaşlı)

    akitlerin tutmadı diye başlığı altında ağladığı boykot. pınar ürünleri her yerde indirimde. hemen tekrar baktım, migros'ta pınar marka sosis, sucuk, beyaz peynir ve yoğurt indirime girmiş mesela. istediğiniz kadar ağlayın zırlayın pınar markası bu ülkenin bilinçli insanları için bitti.

  • nato lider eşlerinin çektirdiği fotoğraf

    modacı olmak varmış boşuna senelerdir dirsek çürütüyoruz.

    eline first lady'i vermişler reklam sıkıntın yok, dünyanın bütün kumaşları desenleri emrinde, ama sen kalkıp bu kadını sürekli çernobile geziye gidiyormuş gibi giydiriyorsun. bir de üstüne çuvalla para alıyorsun.

    sonra bu kadın niye gülmüyor. neyine gülsün abi lahana gibi giydirmişler kat kat. ben orda south parktaki kevin gibi dolaşıcam. bir de üstüne melania trump gibi bi kadınla aynı kareye giricem? uuuu akşam evde malum birisine dünyayı dar ederim.