hetece2
profili

  • lens'e 2.7m önerdik o 2.2m'ye beşiktaş'a gitti

    arkadas ya körsünüz ya da malsınız.
    daha neyi tartışıyorsunuz, adam şampiyonalar liginde oynamayı tercih etmiş. gereksiz tartışma.

  • 10 yaşındaki çocuğun sokakta kadına laf atması

    çocuktur , yapar geçer boşver ne olacak, demeyeceğim bir hadiseyi sizlere anlatmak istiyorum. anlatım bozukluğu olabilir çünkü olayı yeni öğrendim ve şuan kriz geçiriyorum. kızgınlığım çocuktan çok bunu olağan gören ebeveyn'ine annesine. bir insan 10 yaşındaki bir çocuğa eğitim, ahlak,saygı gibi insan da olması gereken temel unsurları öğretemeyecekse; annelik hakkı elinden alınmalı.

    gelelim konumuza;

    yer istanbul'un en pislik yobaz çağdaşlıktan uzak semti esenler'de meydana geliyor. aynı apartman'da yıllardır kardeş olarak büyüdüğüm, komşum adını vermeyeceğim; kadın arkadaşım evine giderken mahalle'de oynayan 10 yaşındaki bir orospu çocuğu veledin sözlü tacizine maruz kalıyor. evet 10 yaşında bir çocuk 30 lu yaşlarda arkadaşıma 'memelerini yalarım' gibi iğrenç birşey söyleyip, pis pis sırıtarak topunu oynamaya devam ediyor. arkadaşım o anın şokuyla birşey yapamıyor tabi ki ne yapsın çocuk o daha.

    bir süre soruştururak çocuğun annesini buluyor. evine gidiyor. çocuğun ruh halinin, geleceğin potansiyel sapığı, kadınları katleden, tecavüz eden erkek tipi olduğunu bunun için bir doktordan yardım almasını söylüyor; ama karşılaştığı tepkiyle bir kez daha şoka giriyor. çocuğunu uyarıp, olayı ciddiye alması gereken kadın, ' oğlum daha önce de kızlara bu şekilde laf attı. çocuk o daha yapacak birşey yok.' deyip; konuyu kapatmaya çalışıyor.

    bu kadarına da artık pes diyorum. buraya kadar çocuğa olan öfkem bitti. böyle ebeveynler olduğu müddetçe; tecavüzler kadın cinayetler,i kadınlara şiddet son bulmaz. bunun çözümü yine kadınlar da anneler de bitiyor. sen evladına bunu aşılamazsan, sen evladının yaptıklarına çocuk o dersen o çocuk ileri de senden aldığı güveni cesareti başka kadınların hayatlarını karartır. erkek çocuklarını cesur büyüteyim. onlar evin direği, onlar prens, erkek yapar, ama kız çocugu yapamaz diye düşünen erkek evladını bu şekil de büyüten bütün annelere yazıklar olsun.