kerterkele444
profili

  • ekşi itiraf

    2013 12 ekim'de saplantılı bir kadını dövdüm.

    3 duruşmalık yargılama sonucu aldığım ceza 11 ay itiraz etmedim. hükmün açıklanması geri bırakıldı, 2019 şubat ayında süre doluyor.

    neden dövdüm? nasıl el kaldırdın?

    bu kadın benim musahip'imin eski kız arkadaşı.arkadaşım yurt dışına göçünce yürümüyor ve ayrılıyorlar. kız, arkadaşımı bırakmamakta ısrarlı, "ya benimle evlenirsin ya kimseyle evlenemezsin, düğününe gelir rezillik çıkarırım"diyerek tehdit etmekte. bunu yapması olası, zira arkadaşım buraya tatile geldiğinde son kez buluşmaları kızın buluştukları lokantada kızın ortalığı ayağa kaldırarak sinir krizi geçirmesiyle sonlanıyor. bu süreç içerisinde hem arkadaşımın ailesini telefon ve evine giderek sürekli rahatsız ediyor, aynı şekilde beni de en yakın arkadaşı olmam suretiyle hem telefonla hem de ben açmadığım zaman ailemi arayarak rahatsız ediyor.

    zaman geçiyor arkadaşım orada tanıştığı bir türkle burada düğün yapacak.düğünden hemen sonra tekrar dönecekler oraya. kına gecesinde herkesin bir şeyler yazması için açılan deftere ağza alınmayacak küfürler ve düğün günü gelip engel olacağını yazması bardağı taşıran son damla oldu. kızın ailesiyle hem ben hem de arkadaşım papaz. yalvardık ama dinletemedik, "buna engel olun, düğün günü kavga çıkartmak ne demek, alıkoyun, çıkartmayın dışarıya" vs.

    en mutlu günümü zehir etti bana. kapıdan ayrılamadım, gelmesini bekledim. ve işte nahlet oradaydı, sözünü tutmuştu. konuşmak bahanesiyle, ikna eder de gönderirim diye uzak bi yere götürdüm.

    yalvardım, aklını başına almasını istedim, para teklif ettim bana " ben parayla satın alınacak kadar şerefsiz değilim" diye cevap verdi. tabii hararetli konuşmalar sen kimsin, çekil yolumdan, sinkaflı küfürler havada uçuşuyor. bıraksam salonun ortasına gidip bağırıp çağıracak zerre şüphem yok. ve yapacak bir şey yok, salona gitmesinin önündeki tek engel onu yere sermek. o an karar verdim ve tek yumruğu midesine indirerek yaptım, hiçte pişman değilim. kardeşim demek ben demek. tabii hemen akabinde düğün salonuna değil de etraftakilerin küfürleri arasında polisi bekleyerek karakola gittim.

    arada sırada karşılaşıyoruz o kadınla, artık düzeldi, duyduğuma göre psikolojik destek almış.

    umarım beni anlamışsındır, üzgünüm x.

    (bkz: musahip)

  • bakanın ablasının büyükelçi olarak atanması

    bu sünni'ler adam kayırmayı bir adım öteye taşıdılar.

    kendilerinden olmayanlara var olma hakkı tanımıyorlar.

    yesinler bakalım, fetö piçleri ve ak-it'lerin hukukun önünde fare gibi kaçışacakları günler yakın.

    edit: imla.

  • kadınlar erkeklerde ne arar

    (bkz: yarak afedersin)

  • 30 yaşındaki adamın 20 yaşındaki kızla çıkması

    nazarımda 100 yaşındaki erkek reşit olan her kadını sikebilir.

    hukuk önemli.