6agustos19454
profili

  • all study yurtdışı eğitim danışmanlığı rezaleti

    önceki adı als study şimdi ki adı all study olan ofisi beşiktaş'da bulunan bu yurtdışı eğitim danışmanlığı ile alakalı yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum.bu acenta internette sıkça reklam veren ve baya profesyonel hazırlanmış web sitesine sahip, yurtdışında dil okullarına öğrenci gönderen danışmanlık firmasıdır.

    avustralya'da dil okuluna başvurmak sebebiyle kendileriyle anlaştım.anlaşma öncesi yaptığı güven veren açıklamalarla ve bilinirliği ile kuşku duymadan işlemlere başladım.dil okulunun ön kayıt ücretini ve vize masraflarını ödedim.sonrasında 24 haftalık okulun toplam maliyetini de talep ettiklerinden kendilerine 7717 avustralya doları gönderdim.ve vize alma sürecine girdik.
    vizem konsolosluk tarafından reddedildi. acentayla iletişime geçip anlaştığımız gibi paramın iade edilmesini talep ettim.nazik bir şekilde okulla iletişime geçip 40 gün içerisinde paranın hesabıma geçeceğini bildirdiler.
    40 gün sonunda param iade edilmedi.kendilerine telefon ile ulaşmaya çalıştığımda telefonlarıma çıkmadılar. e-mail ve mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş alamadım.
    hukuki olarak hakkımı aramak için araştırmalara başladım.

    bu dolandırıcı danışmanlık firmasını ilan etmek ve yurtdışı eğitimi için danışmanlık firması arayan öğrencilere yol göstermesi açısından buradan bunu duyurmak istedim.ekşi sözlüğün kamuoyunda oluşturduğu ses getiriş bilinir bir şey, kendi durumum ile de alakalı olarak böyle bir paylaşımda bulunmak ve ekşi sözlük ahalisinin desteğini bulmak istiyorum.ne kadar çok kişi görürse bu dolandırıcı firmaya o kadar az kişi gidip kaydolur.

  • 10 aralık 2017 kayserispor beşiktaş maçı

    kayseri lütfen 10 kişi olmanıza rağmen atağa çıkın topu kaptırın şunlara da gol atsınlar yoksa bütün hafta mağdur olup kafa ütüleyecekler.etmeyin şunları mağdur kardeşim ya.

  • erman toroğlu

    eyyamcıları çatır çatır canlı yayında pozisyon üzerine söylüyor, beğenin beğenmeyin adam göte göt diyen nadir adamlardan.

  • igor tudor

    riekerink'in eline su dökemez.gül gibi adamı gönderdiler.sunulan saçma anayasaya da hayır galatasaray yönetimine de