hedospurs4
profili

  • instagram'daki çocuk istismarı

    https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=2

    şikayetimi yaptım, 1 dakikamı almadı, ne kadar çok kişi ihbar ederse o kadar etkili olur sanırım.

  • ekşi itiraf

    10-12 yaşlarındayken beraber oynadığımız komşu çocuğu vardı. babası sınıf öğretmeni ve aynı zamanda tarikat üyesi idi. bu arkadaşın ne zaman çişi gelse "atatürk'e borcumu ödemeye gidiyorum" derdi. anlamıyordum önceleri ne demek istediğini sonradan anladım tabi. babası evde atatürk'ü kötüler ayyaş falan dermiş sonradan bildik. bunun bir de küçük kardeşi vardı okulda ataürk'e ileri geri laf etmiş daha 9-10 yaşında. öğretmeni okula çağırmış babasını, hocam yapmayın duyulmasın bir daha söylemesin böyle şeyler demiş. bu dediğime 20 yıl kadar oluyor, yoksa şimdi olsa velisi okula çağrılmaz yani, devir değişti. neyse gel zaman git zaman benim bu arkadaş bundan 8-9 yıl kadar önce başka bir arkadaşın vasıtasıyla adıyaman'da fetöcülerin kampına gitti, bir hafta kadar kaldı orada, polislik sınavı sorularını vermişler orada, bir yıl sonra polis oldu. yalan yok, ben asgari ücretle çalışan bir işçiyim, bu arkadaş evlendi falan derken ben evlenemedim yokluktan. yılda bir defa çalıştığım yere gelir çayımı içerdi, hayat standartlarının yüksekliğinden kazandığından falan bahseder kulağımı sikip moralimi bozar giderdi. derken 15 temmuz oldu, ertesi sabah aradım ben bunu, nasılsın falan diye, ama göte geleceğini de biliyorum yalan yok. çok kötüyüm dedi, yorgunluğu sesinden belliydi, sabaha kadar ne bok yediyse artık. hepi topu 20 saniye konuştuk, sonra ararım ben dedi, hiç aramadı, ben de aramadım. duydum ki 15 temmuz'dan bir kaç hafta sonra tutuklamışlar, çok geçmeden emniyetten ihraç edildi. geçen babasını gördüm, dedi ki karar okunmuş 3.5 sene verdiler. 25 senelik en yakın arkadaşımdı, kendimi zorladım ama üzülemedim, şimdi düşünüyorum da haklı ya da haksız yere içeri giren savcılar polisler hakimler içeri girdikten sonra atatürk'ün demokrasisine ne kadar da muhtaçlar, kendi elleriyle dna'sını bozdukları yargı, adaletten ne kadar da uzak ve biz neden böyleyiz.

  • köpeğe tecavüz ederken yakalanan ihtiyar

    o da bir şey mi dediğim olay. bu sakallı çok müslüman insanlarımız 45 çocuğa tecavüz etti. bir tane bakan da bir kereden bir şey olmaz dedi. şimdi o vakıf yöneticileri, sakalı göbeğine kadar inen pek müslüman ensar yöneticileri resmi olarak devlet protokolüne girdi. hani unutan bilmeyen görmezden gelen varsa hatırlatayım dedim.

    (bkz: bir kerecik tecavüzden bir şey olmaz)

  • çevremdeki bütün ak partililer hayır diyor yalanı

    tam olarak oranını bilemeyeceğimiz bir durum. başkalarını bilmem benim çevremde ne kadar akpli varsa hemen hemen hepsi hayır diyor.