yerlijohnnysins2
profili

  • ytü'de çevik kuvvetin okey oynaması

    küfür editi: bana özel mesajla küfür edecek insancıklara şu editi yapayım, edeceğiniz bütün küfürler hali hazırda edildi zaten, ne anam ne babam ne olmayan eşim ne de bacım kaldı. içiniz rahat olsun. arkadaşlarınız ettiler zaten. :)

    önce kanıt,

    https://eksiup.com/c65246fa291

    http://hizliresim.com/qv8llb

    çekildiği tarih 21.06.18 14.58

    fotoğraf yıldız teknik üniversitesi beşiktaş kampüsü kütüphanesinden çekildi. çevik kuvvetin okey oynadığı yer eskiden hangi fakülte olduğunu hatırlamıyorum. turnikeden girince soldaki bina burası.

    maaş alan, mesai saati içerisindeki akparti polisi bunlar. 4 tane polisi daha üniversitenin girişinde gölgede otururken, 3 tanesini yıldız parkındaki büfede otururken gördüm. bu 11 polis mesai saatinde oraların keyfini sürüyor. bir de maaş alıyor.

    rte nin yıldız sarayına konmasından sonra tek tek ytü deki binalara kondu. burada konduğu binalardaki fakülteler de davutpaşa kampüsüne taşınıyor.

    söylentiye göre yıldızdaki kampüse tamamen çöküp, türgev e yani oğluna devredecekmiş. bunun adı "yağma" değildir de nedir? bu yağma ne kadar daha devam edecek?

    edit :imla

    edit 13.15: iibf binasıymış. bunlar burada okey oynayacak diye davutpaşaya sürülmüş öğrenci arkadaşımdan birisi yeşillendirdi.

    edit: devlet memurunun mesai saati içinde çınar gölgesinde, üniversitenin içinde el koyarak boşaltılan binanın bahçesinde, saat 15 civarında okey oynamasını normal gören ve bana söven insanlar varmış lan. oğlum benim anamın babamın ve benim ve kardeşimin suçu neydi lan? benim annem ayda 7 nöbeti niye tuttu amk? ben niye annemi görmeden büyüdüm lan? madem normalde iş başında boş yapmak annemle babam niye yapmadı lan. niye ben bir kere bile iş yerlerine gittiğimde babamla oturup tavla atamadım? sikerim sizin vicdanınızı da aklınızı da. ben vergimi onlar orda okey oynasın diye vermiyorum amk. iş yoksa yapacak o adama ben niye maaş veriyorum? bunlar sırf akpli oldukları için işe alınan insanlar. gereksizliğinin de kanıtı ortada. polisleri koyacak yer bulamamış üniversitenin binasına çöküyor adamlar.

    edit 14.57: mesaj kutum dolup taşıyor. bir kısım anama sövüyor, bir kısım terörist diyor, bir kısım yıldızlı arkadaşlar teşekkür ediyor, bir kısım da bazı şeylerin editini istiyor. hepsine tek tek yazamayacağım, küfür edenlere diyecek bişeyim yok. teşekkür eden yıldızlılara, rica ederim keşke siz benden önce yapsaydınız bu haberi, eylül ayından beri manzara aynıymış ben 2 gün önce tanık olunca sinirlendim fotoyu çektim 2 gün bekledim düşündüm ve paylaşmaya karar verdim.

    çevik kuvetin nası çalıştığı umrumda değil, 12 saat çalışıyorsa, mesleğinden mutsuzsa istifa etsin. 4500 5500 arası para alıp, bilim yapılması gereken yerde okey oynuyorsa mutsuz da değildir. mutsuz ise bir fabrikada 1600 liraya gitsin çalışsın. çalışsın da mesai saati nedir öğrensin.

    benim annem de babam da memurdu. ben memurun ne yaptığını iyi biliyorum. annem ayda 6 7 gün nöbet tutarken ssk da acilde ve ameliyathanede babam sabah 8 akşam 5 boş oturuyordu. ve babam "maaşımı çekerken kendimi kötü hissediyorum" diyip istifa etti. 2 tane evladı vardı lisede okuyan. devlet memurluğundan istifa etti. neden? aldığım parayı haketmiyorum dediği için. siz anlamazsınız, haramzadeleri savunanlar.

    bana terörist diyenler anama sövenler, sizler varya beni tanısanız ailemi tanısanız, anamın ayaklarına kapanır özür dilersiniz. ama tanımıyorsunuz burdan klavye delikanlılığı yapıyorsunuz. olsun. sıkıntı yok.

  • yıllık geliri 50.000 euro üzeri yazarlar listesi

    parası olan ama karı kız düşüremeyen yazar başlık ve entrileri :d

    yoksa buraya ben de bu listedeyim yazmanın başka bir anlamı yok.