2 dakka insan ol1
profili

  • erkeklerin sevgili olmak istediği kızda aradıkları

    çok eğlendim ya. tüm bay birey suserler başlamışlar dürüst olsun, trip yapmasın, kezbanlık yapmasın, zeki olsun, vs. vs. diye..

    (bkz: he canım he gülüm)

    konuşturmayın olm beni.
    ya da konuşturun iyi geliyor.

    yavrum ben trip yapmadım, kezbanlık yapmadım, benden çok daha az para kazanan, 22 sene okuyup aldığım ünvanı rüyasında bile göremeyecek kariyersiz bir adamı hiç ezmedim, ezmeye çalışanın ağzının payını herkesten önce ben verdim, maddi olarak hep yanında oldum, manevi olarak müsaade ettiği sürece hep destek olmaya çalıştım, hiç yalan söylemedim, işi ve hayatı konusunda tüm kararlarına saygı duydum, stratejilere girmedim hiç, saçmasapan oyunlarla yormadım, iletişime özen gösterdim, ne varsa konuşarak çözeriz dedim, çok yoğunum dedi anlayış gösterdim, kendi başımın çaresine baktım, kendisinden hiç medet ummadım, hiçbir sorumluluk yüklemedim, yapabiliriz dedim, benimle eş değer zekasını sevdim, ten uyumumuzu sevdim, ailesini sevdim, her şeyden önce kendisini insan gibi sevdim. n'oldu biliyor musunuz? "aşığım seviyorum ölüyorum sensiz" diyen adam tarafından ağız büze büze "duygularım yetersiz benim" cümlesini duyarak tam 1 ay önce terkedildiiiimm *

    abiler, kardeşler, romalılar!! çoğafedersiniz de size siken yaranıyor ama. hiç burda ağlaşmayın şöyle olsun böyle olsun diye. öyle olunca da genlerinizde yatan avcı içgüdüleriniz köreliyor, sıkılıyorsunuz, size trip de lazım, kezbanlık da, anlayışsızlık da. boşuna miyavlamayın burda. zaten aldatıldıktan sonra piçleşen barney stinson gibiyim valla terlikle vuracağım ağzınıza. pisler be!!

    imza: 30 yaş, 160 cm boy, 50 kilo, adriana lima ile kibariye karışımı bir sözlük teyzesi