siyah motorlu adam6
profili

  • heyecanımı kaybettim diyen sevgiliye yapılacaklar

    hiçbir şey yapılmaz. çek git ardına bile bakma. telefonundan sil. aklından silmen imkansız biliyorum ama zamanla kapanır açtığı yaralar. vazgeçilmeyecek insanlar var bu hayatta ama senden bu kadar çabuk vazgeçen biri için gözyaşı döküp durma. sevenin kıymetini bil, sevmeyenden uzak dur artık.

  • erkeklerin şişman kadınları sevmeme nedenleri

    neden belirtmek zorunda mıyız? değiliz ama yine de o şeyi yemeyi bırak da beni dinle 100 kilo oldun yeter. bir kadında beğenmediğim nitelikler, ancak elinde olan bir şeyden ötürüyse gerçekleşebilir. temiz değil pisse bunu eleştiririm çünkü her insan temiz olmalı. çirkin diye nitelediğiniz ya da kısa boyundan ötürü beğenmediğiniz kadınlar benim başımın tacıdır ama şişman kadın için geçerli değil bu. zayıflamak onun elinde. bunu yapmayıp, kilosuyla mutlu olanlar varsa o onların bileceği iş. böyle bir kadını beğenmemek de benim bileceğim iş. size ne arkadaş, ifade özgürlüğümüze bile karışılır oldu ya.

  • arayıp sormayan erkeğe yapılabilecekler

    sizi arayıp soran, ilgili davranan, seven adamlara ne yaptığınızı hatırlayın. işte aynısını bu adam size yapıyor. işe karmaya inanmakla başlayın. belki o zaman ettiğinizi bulduğunuza inanır ve artık kıymetinizi bilen insanları sevmeye başlarsınız.

  • aslı enver

    ay bence de çok daha iyilerine layık bu kız. ne buluyor bu adamda anlamıyorum, bir an önce yol vermeli.
    (bkz: sözlüğü altın gününe çevirmek)

  • çaylaklarla mesajlaşabilecek olmamız

    çaylaklardan mesaj alıp almama opsiyonu yetmez yalnızca kadın çaylaklardan mesaj alma opsiyonu da koyunuz.

  • kadınların nazik ve kibar erkekleri itici bulması

    bazı istisnalar var ki, adamı hayran bırakır. bir kadının en önemli kriteri erkeğin nazik ve ince ruhlu bir yapıya sahip olmasıysa ben ona hayranlık duyarım. hele hele nezaketin zayıflık adledildiği bir ülkede, erkeğin hödük olması gerektiğine inanılan bir ülkede, bu saçma düşünceleri aşmış birine saygı duyarım sadece.