panda ve uykusu gelen yaz4
profili

  • 16 mayıs 2022 kemal kılıçdaroğlu tweetleri

    daha nasıl anlatabilir? ne söylemesi gerekiyor ki beğenmeyenler beğensin, anlamayanlar anlasın? bakın "vatana ihanettir" diyor. var mı bundan daha açık daha net bir ifade?

    ayrıca elin arabına da anlaması için kendi dillerinde yazmış. yani bilmiyorduk bize böyle bir bilgi ulaşmadı falan olmasın diye. anladınız mı lan?

  • ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçin

    tayyip açık açık muhalefeti geri durun diye tehdit ediyor. bundan daha net bir şekilde ifade edemezdi. bugünü tarihe özellikle not düşmek lazım, bir tür verin 400 vekili bu iş huzurla çözülsün vakası.

    bakın işte yetmez ama evet moronları tam olarak bunu yaptı. muhalefeti açıkça tehdit eden bir sistem ve onun tek adam'ını yarattılar. bunu islamcılarla birlikte yaptılar. nefretin de en kapsamlısını hak ediyorlar. özürlerini vs alıp bi taraflarına madalya diye taksınlar. oh be..

  • sözlükte akp ve mhp seçmenine hakaret eden güruh

    - kuduydun mu çen?

  • survivor 2017

    ismi deyişik reis kendini anaokulu bahçesinde sanıyor ondan oluyor bunlar. bedenini kadına bi hışım yasladın sen hayırdır? kadın tam teşekküllü insan delirtme makinası olsa da o beden kadına yaslanmayacak çocuğum. yani illa sopa yiye yiye mi öğreneceksiniz bunları.

    hayır asıl mesele şu ki, gönüllüler adasını o insanın ruhunu içini darlayan sıkıcılığından kurtarmaya bu anaokulu müsamereleri bile yetmeyecek. acun malzeme bu, malzeme. bu insanları yarışmaya seçerken ne düşündünüz? hiçbirinde zerre izlenme keyfi yok. yıldız ışığı mı dersin, tv yüzü mü dersin, kalite mi dersin, ne dersen de, bilmiyorum ama işte yok. sıkıcılar. ayrı ayrı da sıkıcılar, bi araya gelince de sıkıcılar.

    erdi ve berna dışında şurada üzerinde konuşulacak bir kişi bile yok. tuğçe güzel, elif bilmem ney. haftalarca görmesek nooldu lan bunlara diye merak eden çıkmaz. bir de burçak diye survivor'ın totemlerine destek bile olamayacak bir yarışmacı var ki yani kim bunları seçiyorsa al onları totem diye survivor meydanına dik, gelen giden ibret alsın.

    erdi hakkında söyleyebileceğim her şeyi söyledim daha önce, ki onlar da iki üç cümleyi geçmez.. geriye kaldı berna. bu kadının her yanından berbat bir oyunculuk akıyor. kaşı gözü mimikleri, sesinin bir inip bir çıkan tonu vs vs.. bir somurtup bir sırıtması, bakışı gülüşü.. çok ama çok boktan bir oyunculuğun yarışma versiyonu. berbat bir karakter ve berbat ötesi bir tarz, izleyenlerde ancak ve ancak tiksinti uyandırıyor. merak ya da ay biraz daha izleyeyim isteği değil.

    veee ünlüler..

    sema sana sözler hazırladım ne zamandır, şimdi fırsatını buldum sayacağım.. nasıl gözlemeler rahat durdu mu midende? sırıta sırıta yiyordun, yaradı mı bari? o sembol oyununda sabriye'ye inat, doktor sana yarışma dediği halde yarıştın. sadece sabriye ödüle gidemesin, adem'i götüremesin diye ayağını o parkurda bıraktın. bırakmışsın yani.
    sana zerre sempati duyuyor muyum? hayır. negatif reyise sempati duyarım sana duymam. çünkü sen survivor tarihinin gelmiş geçmiş en "kötü" yarışmacısısın. senden daha kötüsü yok. bakarsın bundan sonra acun için bir standart olursun. "bana sema'dan daha kötüsünü bulun muhahaha" falan der ilerde. yani böylece bi işe yararsın. çakma sporcu seni.

    haa bu arada cinsiyetçinin gitmesi hakkında şunu söylemek isterim: anca gidersin.

    furkan sen hakikaten her türlü tanımdan uzak, evlerden ırak bi insanmışsın. sana ne söylesem doğrudan gg, dolaylı olarak da gg lan. y ile başlayan her türlü kalbi iltifatı hak ediyorsun.

    sabriye.. şimdi sen böyle şapşik bir hayranlıkla ilhan'a bakıyorsun ya, o konuşurken. hah işte sen daha ii demeden ilhan senin o tsubasa gözlerini oyar, eline verir, elini göremezsin ilhan'ın. bi akıllı ol.

    adem.. gönlünce olsun her bi şey.