piseta somas2
profili

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    (bkz: kaç yaşındasın sen)

    bunlar ne kadar gerizekalıca sorular böyle ya? gerçek kişiler mi yazıyor bunları? yemin ediyorum 7 yaşındaki yeğenimin soruları bile daha zeka kokuyor, daha yaratıcı. ıyyy.

  • ygs 2017 sorularının sızdırılması

    şanlıurfa'da 5 kişi kopya nedeniyle yakalanıyor. bu, çeşitli mecralarda haber oluyor ama şeytan ayrıntıda gizli. üzerlerinde yakalanan kopyalarda ygs 2017 sorularının cevapları var.

    haber linki

    fotoğraftaki kopyaya dikkat. direkt sorulacak soruların cevapları var.
    işte cevaplar

    bunlar da 2017 ygs sorularılink

    bu 5 gerizekalı cevapları bile ezberleyemeyip yakalandı. peki cevapları alıp ezberleyenler. kaç kişiye sızdırıldı bu cevaplar. ne kadar paralara satıldı? kaç kişinin ezberleyip sınava girdiğini asla bilemeyeceğiz. o nedenle sınavın iptali gerekiyor. tek bir soru bazen 10.000 kişinin önüne atıyor seni.

    ya yıl 2017 hâlâ haksızlık hâlâ soru sızdırma onca rezil geçmişe rağmen. aklım almıyor artık.

    edit: bazı arkadaşların deyimiyle malım hatta haberi bile okumadan başlık açtım. üzgünüm sizin gibi; çıt çıkarılamayan bir sınavda o matematik sorularını fısır fısır karşıdakine okuyabileceğini düşünen sonra da gelen cevapları soru kitapçığına değil de not kağıtlarına yazan bu arkadaşlar aklıma yatmadı.
    benim aklıma yatan bazı cevapların sızdırıldığı, bedelinin ödendiği, daha fazlasının yapılmak istenip ,derece ya da iyi sıralama isteyen bir bölüm, alet edevatla yakalanıldığıdır.
    polis bilmeden yakalanan kopyaları paylaştı kendince öyle bir yorum getirdi.
    kusura bakmayın mal değilim. türkiye'de yaşıyorum. gerçekçiyim.

    edit 2: cevapların mürekkepli kalemle yazıldığına dair bir arkadaşımız mesaj yollamış. öyleyse durum daha da ilginçleşiyor tabii.