mobynin dicki6
profili

  • 12 ocak 2018 istanbul'da duyulan garip ses

    olay yerindeyim, çıkan kargaşa sonucu hayatımı kaybettim.

  • selahattin demirtaş

    kanser tedavisi gördüğüm yıllarda tüm tedavi masraflarımı üstlenmiş siyasetçidir. yıllarca ülkü ocaklarında görev aldım. kanser olduğum öğrenildiğinde partili insanlar bana sırtını dönerken düşman olarak gördüğüm selahattin demirtaş ilaçlarımı alabilmek için gece yarılarına kadar çalışan babamın feryadına kulak vermişti. o yüzden hdpli siyasetçiler arasında yalnızca kendisinin bendeki yeri apayrıdır. umarım tez zamanda tahliye olup ailesine kavuşur.

  • türkiye'de yahudi olmak

    bir yahudi olarak söylüyorum: yaşayamıyoruz! kimliğimizi gizlemek zorundayız. ailem ve yahudi arkadaşlarım dışında kimse yahudi olduğumu bilmez. bilseler selamı merhabayı keserler. onunla kalsa iyi. ölüm tehditleri alırdık. kimliğini gizlemeyen yahudi arkadaşlarım onlarca ölüm tehdidi aldıklarını söylüyorlar. israil’in yaptığı katliamlardan biz sorumlu tutuluyoruz. bununla da sınırlı kalmıyor. adamlar dini inançları gereği öldürülmemiz gerektiğini söylüyorlar. oysa ki bizler türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız. filistinlileri biz öldürmüyoruz. sırf dini inancımızdan dolayı öldürülmeyi de haketmiyoruz.

    buyurun siz söyleyin türkiye’de yahudi olmak nasıl?

  • zerre kadar imanı olan sonunda cennete girecek

    şimdi bu ensar'da çocuklara tecavüz edenler ve hırsız islamcılar sırf iman sahibi oldukları için cennete gideceklerse ben o dine inanmıyorum.

  • cumhurbaşkanımız dön demeseydi orada ölecektim

    keşke geberseydi.

    peşinen söylüyorum vatan haini, seni temsil ediyor... vs. edebiyatı yapmayın. benim temsilcim falan değil, sanki devlet işi için gitmiş gibi çomarca konuşmayın. bu kadın siyasi parti propagandası yapmak için oradaydı, hayatı bana zehir edecek anayasaya destek toplamak için oradaydı. ülkeyi yeniden bir kişinin ve onun daşşağından çıkacakların tekeline vermek için oradaydı, beni temsilen falan değil.

    mevcut cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar benim temsilcim değildir, kendilerine oy vermeyenleri düşman olarak görenler benim temsilcim değildir!

  • almanya'nın ibadethane dışında namazı yasaklaması

    işinize geliyorsa, beğenmiyorsanız başka ülkeye gidin.

    angela merkel