fayfim3
profili

  • tus'ta yanlış yapılan sorudan ameliyat olmak

    össde oldugu gibi tusta da sinav, uzmanlik egitimi almaya hak kazandirir(bu da ayri bir garabet gerci. tip fakültesi diplomasi almis her doktorun istedigi dalda uzmanlik egitimi almaya hakki vardir, olmasi gerekir). doktor, uzmanlik egitimini bu sinavdan sonra alir. dolayisiyla bu sinavda yaptiginiz dogrularin yanlislarin uzmanliginizla bi alakasi yoktur. aslinda esasen uzman olmayan bi hekimin bu sinavda sorulan pek cok seyi bilmesine de gerek yoktur. egitimi almadan once o egitime ait olan bilgileri zaten bilip bilmedigini sorgulamak cok acayip bir durum. yurtdisinda calisiyorum, su anki uzmanlik egitimime baslamadan once is gorusmesinde sefle konustugumda daha once bu dalda hic calismadigimi, pek bilgim olmadigini soyledigimde ee? dedi adam. bir sey bilmemen normal, zaten ogrenmek icin gelip bizde calisacaksin dedi. türkiyeye sormuslar nerem dogru ki demis iste.

  • 30 eylül 2017 milli takım aday kadrosu

    bir trabzonsporlu olarak volkan şeni şu kadroya layık görenlerin tümünün amk.

  • fırat kalkanı operasyonu

    yabanci yorumlari okumak isteyen reddit`teki syrian civil war bolumune bakabilir. malesef akp sagolsun türkiye olarak yurtdisinda cok olumsuz bir algimiz var. yeterli seviyede ingilizce bilen insanimiz da olmadigi icin pek kendimizi savunamiyoruz. ingilizce bilen egitimli kesimse tayyip dusmanligi yapacagim derken turkiye dusmanligi yapmak hatasina dusmus durumda.

    ic politika ile dis politikayi ayirmak gerekiyor. tayyipin dis politikasini savunacak degilim, batirdiklari asikar ama yabancilara turkiyeyi terörist ulke noktasina getirecek sekilde tezler one surmek hicbirimize bir sey kazandirmaz. elalemin amerikalisi 10 bin km oteden yorum yaparken abd askeri dunya barisini korumak icin isidle savasiyor diye yorum yaparken altina bir turkun tayyip orada kendisi icin savasiyor, ulkede referandumda oy almak icin yapiyor bunlari diye sirinlik yapmaya calismasi aci verici.