issazissininissazsiz5
profili

  • pınar deniz'in hayvan haklarını savunması

    bana çok ilginç gelen durum. hayvanlar için kalbi sıkıştıktan yalnızca 3 saat sonra %100 kuzu kürkü reklamını yaptığı markayı paylaşmayı ihmal etmemiş.

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    edit: kürkün nasıl yapıldığını bilmiyor olamazsınız herhalde, o hayvanlara yapılan işkence değil mi? üstelik tamamen lüks için yapılıyor bu. ayrıca bunları giydiği için değil, tonla para alıp reklamını yaptığı için eleştiriyoruz.

  • ikinci el otomobil piyasası

    yukarıdaki yazarın yalan söyleyerek ne elde etmeye çalıştığını merak ettim. yaklaşık 2 aydır otomatik araba bakan biri olarak şunu söyleyebilirim ki fiestanın 2010 sonrası modellerinde ağır hasar kayıtlıları 85.000'den aşağı değil zaten. ağır hasarlı aldıysa da 99'a zaten satamaz. arkadaş kendine ekmek çıkarma peşinde sanırım ama yapmayın komik oluyorsunuz.

  • survivor 2017

    goril gene konustu. yahu sen utanmıyo musun 150 tane taraf değiştirdikten sonra "ama ademin duruşu yok:( ilhan'a abi diyosun:( önceden diyo muydun:(" demeye. keko mudur nedir sanane be. duruş kelimesini de sen hic kullanma bence carpılıp kalıcan. ha bu arada survivor tarihinde bu kadar uzun süre kalıp da bi tanecik fan sayfası olmayan tek yarışmacısın. anılın yaptıgı survi'nin senden cok fanı var ciddi ciddi:d

  • survivor 2017

    sabriye hepimizin içinden geçen cümleyi sonunda söyledi "allaşkına sus çok konuşuyosun" serhat da şok içinde bakıyo asddfhghjkl

  • survivor 2017

    bu yarışma sonunda adem'e aşık olucam sanırım bu nası bi güç????