lesimi5
profili

  • şaka maka herkesin exxen'e üye olması

  • la casa de papel

    tanım: gelecek sene başlayacak 4.sezonu iple çekiyoruz

    --- spoiler ---
    alicia’nın osman demesi...

    rio’nun işkence gördüğü yerde camiden gelen ezandan bahsetmesi..

    lan.. yoksa!!
    --- spoiler ---

  • danla bilic'in taş gibi olması

    tanım: danla biliç ekşi pr çalışması.

    hakkında en güzel yorumlar başlık altından geliyor.

    "madem kazma kürek girdin suratına, şu baygın bakışları da değiştirseydin"

  • thy'nin 7 milyar dolarlık boeing siparişi

    edit3: okuduğunu anlama engellileri için tekrar yazayım; doların artmaya başladığı süreçte sipariş veriliyor. tam tamına 7 milyar dolar. dolar 3,5 tl’yi çoktan geçmiş. s400’leri alıp almama, aldırıp/engel olma sürecindeyken gerçekleşiyor. s400 fiyatını bilen var mı? yok. ama boeing siparişi ortada.

    edit2: "boeing sipariş edilirse amerikan sınırlarına sokmama cezası verilir" diyenler var. bir bizim başımıza gelir bu tür işler.

    edit1: haber eski diyenler var. haber gayet 2018. yiyorsa 7.000.000.000 dolar, yazıyla 7 milyar dolarlık anlaşmayı iptal edin de millet iphone kırdığıyla kalmasın. rusyadan neden ucak almıyorsun?

    7 milyar doları tl ile ödeyeceğiz desinler o da olumlu

    tanım: dünyanın en büyük uçak üreticilerinden boeing, türk hava yolları (thy) ile 25'i kesin, 5'i opsiyonlu toplam 30 adet 787-9 dreamliner tipi yolcu uçağına yönelik sipariş anlaşmasının kesinleştiğini bildirdi
    haber linki1

    konu hakkında çiğdem toker güzel bir yazı yazmış.

    --- spoiler ---
    gerçekten ciddi olunan bir boykot kararında thy’nin toplamda 10 milyar dolara ulaştığı söylenen böylesi bir anlaşmanın iptali ciddi ve sarsıcı bir adım olmaz mıydı? ama o kadar fırtına koptu, iphone’lar balyozla, milletvekili düzeyinde ise ayakkabı topukları marifetiyle parçalandı, halka açık thy’nin dreamliner’lar hakkında kap’a herhangi bir bildirimde bulunduğunu okuyup işitmedik. kuşku yok ki, boeing ile anlaşma iptal etmek, dış hat uçuşlarında cumhuriyet gazetesi okumak isteyen yolculara, “üzgünüz” demeye benzemiyordur. yoksa yönetim kurulunda ensar’ın,türgev’in başkanları yer alan thy’nin trt kadar milli hassasiyet sahibi olmadığını kim söyleyebilir?
    --- spoiler ---

    öyleyse iphone kıracağına boeing siparişini iptal etsene??

  • 4 şubat 2017 medipol başakşehir galatasaray maçı

    beşiktaşlılara ayrı zevk veren maç.

    2 gol atan mustafa pektemek, 2 gol yiyen cenk gönen.