strauss2
profili

  • 3 ocak 2018 hakan atilla'nın suçlu bulunması

    o makam üç kuruşluk maaşı olan bir yer değil. temettüsü, yolluğu ıvırı zıvırı yıllık milyon dolar geliri olan bir makam.
    rüşveti elden almadı ayaklarını bırakın.
    biz tezgah kuracağız; milyon dolarlık mayış avanta alacaksın, tezgaha uyacaksın, organizasyonunu yapacaksın, sonra da "emir kulu gariban" ayakları satacaksın..
    yemezler.
    işi organize eden uzman beyinlerin başında geliyor ve "bilmiyordum, haberim yoktu" deme şansı ihtimalı yok. bizzat ambargo mevzuatını bilen, bu yolların nasıl arkasından dolaşılacağını planlayan, organize eden, bunu da milyon dolarlık yıllık mayış için yapan biri kader kurbanı he mi? sizin paçanızdan dökülen sıçmık propagandanızın amqyum.

    ha bir de bu iş komple vatan hainliğidir. vatana ihanettir.

    abd hazır kısıtlama getirmiş. gaz, petrol alıyorsan karşılığını mal-hizmet olarak öde demiş. 30- 40 milyar dolarlık irana mal ve hizmet satma imkanı doğmuştu. türkiye'deki üretici, sanayici, çiftçi, tekstilci, makina imalatçısı, gıdacısı, işçisi, esnafı vs hepsine şans gülmüştü. iran mecbur mal olarak gaz-petrol bedelini alacaktı. herkes üretecek, yeni iş alanları kurulacak, çiftçisi sanayicisi iş yapacak mal üretecek, para kazanacak, vergi verecekti.
    bu hayinler ne yaptılar?
    yaa boşver mal satmayı, çiftçi, işçi, sanayici, türkiye ekonomisi kazanmasın üretmesin; bize attır komisyonları, biz size abd yaptırımlarının arkasından dolaşıp 40 milyar doları gönderelim; bizim insanımız, vatandaşımız para kazanmasın üretmesin, aç işsiz kalsınlar; biz rüşveti cukkalıyalım dediler.

    sen kimi sikiyorsun akgezen kodoş? iranla ticaret yapmayalım mı mıymış. yapmayan kendinsin, üretip sattırmayan kendinsin, insanları işsizliğe mahkum eden kendinsin.. çiftçiye, sanayiciye, işçiye, esnafa ihanet eden, rüşveti cebe atan sensin. bir de kalkmış burada adam sikmeye kalkıyorsun.

    bu iran ambargosunda türkiye ekonomisine sabotaj yaptığınız için vatana ihanetle yargılanacaksınız.

    boşuna inkar etme . ağababan kendi ağzıyla itiraf etti. çarşaf çarşaf beyanları var.

  • meyveli gazoz vergisi

    meyveli gazoza da %25 ötv vergisi geliyor.

    hadi hayırlısı..

    rakı, bira, viski, cin, votka, şarap.. bilumum alkollü içkilerde zaten katmerli vargiler var idi.

    şimdi meyveli gazozlara da ötv vergisi bindi.. yılda 500 milyon da bu kalemden gelir bekliyor maliye bakanlığımız.

    oh olsun.. var mı öyle portakallı, limonlu, mandalinli gazozları kafaya dikip dikip keyif yapmak.. alemciler sizi. rakı içene var da size olmayacak mı sandınız haa?

    kola da zaten varmış.. ayrıca enerji içecekleri de ötevelenmiş.

    dikkat edin az için kafayı bulmayın, sarhoş olup ortalığı dağıtmayın.